09 / 05 / 2024

yavuztürk muhtarlık binası

yavuztürk muhtarlık binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Manisa Beydere'ye yeni muhtarlık binası!

Beydere Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi ekipleri, Beydere’ye muhtarlık binası kazandırdı...

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

yavuztürk muhtarlık binası Haberi

yavuztürk muhtarlık binası

Üsküdar Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Yavuztürk Parkı ve Yavuztürk Muhtarlığı açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yavuztürk Mahallesi Muhtarı Erdem Kavalcı, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Üsküdar Mhp İlçe Başkanı Hakan Aslan'dan sonra kürsüye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında Yavuz Selim Camii'nin altına kapsamlı bir diş hastanesi yapıldığını ve haziran sonunda açılacağını söyledi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Üsküdar Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın da kısa konuşmalarıyla kurdele kesme töreni gerçekleştirildi.