06 / 05 / 2024

Yay Turizm kimin

Yay Turizm kimin

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu...

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31706 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dait Tebliğde Değişiklik yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31401 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Utopya Turizm İnşaat 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Utopya Turizm İnşaat'ın Seğmenler Vergi Dairesine sunulan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ait geçici vergi beyannamesi yayınlandı. 

Yay Turizm kimin Haberi

Yay Turizm kimin

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu.

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. . Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...