20 / 05 / 2024

yaya geçiti nedir

yaya geçiti nedir

İZMİR Konak'ta yayaların geçişini kolaylaştıracak yaya üst geçidinin montajına başlandı. Geçidin en önemli özelliği, 150 ton ağırlığında 50 metre uzunluğundaki gövdesi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Tahliye taahhütnamesi geçerlilik şartları nedir? İşte kiracı tahliye taahhütnamesi örneği!

Tahliye taahhütnamesi, kiracının kiralanan gayrimenkulü belirli bir tarihte boşaltacağına dair yazılı irade beyan olarak biliniyor. Tahliye taahhütnamesinin geçerli sayılabilmesi için bazı hususlara dikkat edilmesi gerekiyor. Peki, Tahliye taahhütnamesi geçerlilik şartları nedir? İşte kiracı tahliye

İmar yönetmeliğinde geçit hakkı!

Geçit nedir? İmar yönetmeliğinde geçit hakkı kimlere tanınıyor? İşte Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümler..

Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu caddesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Kadıköy'de bir lisenin önünden geçen caddenin okul çevresine ve yaya geçişine uygun hale getirilmesi talebi TBMM gündemine taşındı..

İstanbul'da Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi'ni başlatıyor. Düzenlemeyle birlikte araçların ve yayaların ışıklarda geçişleri kolaylaştırılıyor.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Şanlıurfa Tugay Yaya Geçidi inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bulunan Tugay Komutanlığı önünde yapımına başladığı 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki çift asansörlü üst geçidin yapımında sona geldi.

Alanya Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde son durum!

Alanya sahillerine yepyeni bir görünüp kazandıracak olan Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında engellilerin karşıdan karşıya rahatlıkla geçebilmesi için yaya geçidi yapılıyor.

KOÜ’de yaya geçidinin tabliyeleri konuldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniveresitesi’nin B kapısı girişine öğrenciler için yaya köprüsü yapıyor.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

yaya geçiti nedir Haberi

yaya geçiti nedir

Gövde İzmit'ten iki tırla getirilecek, Yeşildere Şantiyesi'nde montajı yapılacak. Gövde montajı, 14 Mayıs gecesi cadde 12 saat trafiğe kapatılarak yapılacak. Koruma Kurulu, Karayolları Müdürlüğü'nün Mimar Ersen Gürsel'e yaptırdığı projeyi onayladı.



Sabah...