25 / 07 / 2024

yaya üstgeçitleri yenileme işi

yaya üstgeçitleri yenileme işi

İnsan yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım planlaması kapsamında özellikle yaşlı ve de engelli vatandaşlar için yaya üstgeçitleri yenilenerek, asansör tertibatı kuruldu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

İzmir Konak'a üst geçit inşa edilecek!

İzmir Yeşildere ile Konak arasını bağlayan 1674 metre uzunluğundaki Konak Tüneli’nin en büyük eksiği olan yaya üstgeçidinin yapımına, tünelin açılmasından 8 ay sonra başlandı.

İzmir'de köprüler mercek altında!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe ve Bayraklı yaya üstgeçidi ile üzerinden Konak tramvayı hattı geçecek Halkapınar Taşıt üst geçit köprüsünün yapı güvenliğinin belirlenmesi için harekete geçti.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Adana'daki köprü kavşağı sorunu ne zaman çözülecek?

Yaya geçitleri yayaların güvenli geçebilmelerini sağlamak üzere ,trafik işaretleriyle belirlenmiş alandır. Adana'da her gün binlerce aracın geçtiği küçük saat kuru köprü kavşağında trafik lambası bulunmaması adeta yayaları ölümle burun buruna getiriyor.

Maltepe Sani Malaz Yaya Üst Geçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatları ile ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılmaya devam ediyor. Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi yenileniyor.

Bahçelievler üstgeçidi kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Bahçelievler'deki metrobüs üstgeçidini, İstanbullulara daha konforlu ulaşım hizmeti sağlamak amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında gece saatlerinde kaldırma işlemlerine başladı.

Bahçelievler yaya üst geçidi kaldırıldı!

Bahçelievler metrobüs istasyonu ve üst geçidi yenileme çalışmaları kapsamında E5 yolu üzerinde bulunan eski metrobüs yaya üst geçidi kaldırıldı..

Tem'de köprü çalışması!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.

Maltepe Esenkent Yaya Üst Geçidi kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatları ile ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılmaya devam ediyor. Maltepe Esenkent Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidi kaldırıldı.

yaya üstgeçitleri yenileme işi Haberi

yaya üstgeçitleri yenileme işi

Araç ve yaya güvenliği için ulaşım planlaması kapsamında çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kara yolları tarafından çevre yolu üzerinde yapılan yaya üst geçitlerine özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kullanımı için asansör, yürüyen merpen ve engelli geçişleri yapıldı. 


Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, yaşlı ve engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıcı yatırım, hizmet ve uygulamalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerinin kullanımını da kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye arkası, MAŞTİ ve Yeni Devlet Hastanesi önünde yapılan yaya üstgeçitlerine asansör monte çalışmaları tamamlandı.


Kısa zaman içerisinde hizmete girmesi planlanan asansör tertibatlarının haricinde, üstgeçitlerin zeminine kauçuk döşemelerin yapıldığı, yaya iniş alanlarına ise bazalt taş ile kaplamaların yapılarak, iniş ve çıkışların daha güvenli bir hale geleceği bildirildi.

Malatya Büyükşehir...