08 / 05 / 2024

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi adres

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi adres

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü 10 bin TL sermaye ile Emine Esin Gedik tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzm İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Kimya Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Duran tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyed Vahıd Sadrossadat ve Seyedamın Sadrolsadat Dezfoulı ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Elham İnşaat Reklam Danışmanlık Tekstil Kırtasiye Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Elham İnşaat Reklam Danışmanlık Tekstil Kırtasiye Ve Plastik Limited Şirketi Çatalca'da Bayram Konuklu tarafından kuruldu.

Aylen Emlak Reklam Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aylen Emlak Reklam Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci1 Yapı Malzemeleri Temizlik Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ekinci tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Mlm Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlm Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer İkier tarafından kuruldu.

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi adres Haberi

Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi adres


Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Emine Esin Gedik tarafından kuruldu. 4 Ağustos 2014 tarihinde kurulan Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta yer alıyor.


Yaygın Reklam Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu ; 

a.Her türlü alkollü ve alkolsüz restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Şirket her türlü kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesiniyapar. d. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler,...