07 / 05 / 2024

Yayla İnşaat faaliyet raporu

Yayla İnşaat faaliyet raporu

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yayla tarafından kuruldu.

İntema İnşaat 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

İntema İnşaat'ın 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

YDA İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

YDA İnşaat, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

Tek-Art İnşaat'ın 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınlandı. 

Enka İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

Enka İnşaat, 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı.  

İntema İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

İntema İnşaat, 2020 yılı dönemine ait faaliyet raporunu, sorumluluk beyanını ve finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. 

Yayla İnşaat faaliyet raporu Haberi

Yayla İnşaat faaliyet raporu

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş.  altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu, sorumluluk beyanını ve 1 Ocak-30 Haziran 2018 hesap dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.   


Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. KAP açıklaması

 

01/01/2018-30/06/2018 dönemine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf olarak verilmektedir.

Dosya için