04 / 05 / 2024

yayla turizmi ne durumda

yayla turizmi ne durumda

Havaların soğumasıyla buralarda yaşayan vatandaşların dönüş yapmaya başladığı Karadeniz yaylaları, karla birlikte oluşan eşsiz doğal güzelliğin tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi oluyor. Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezi.

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Yayla Agro Gıda halka arz ediliyor. Yayla hisseleri ne zaman satışa çıkıyor?

Türkiye ve dünyada sektörün liderlerinden Yayla Agro Gıda, halka arz ediliyor. Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım’ın ortak konsorsiyumu tarafından gerçekleştirilecek satışlar için tarih belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada, "Halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Rize'de 4 yayla evinin yakıldığı iddiası!

Rize'nin Çamlıhemşin'e bağlı Topluca köyüne bağlı Eğrisu Yaylası'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, 4 yayla evi kullanılamaz hale geldi...

Sultangazi Cebeci ve Yayla Mahallesi imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi'ne bağlı Cebeci Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatı ve Yayla Mahallesi'nde'ndeki bazı alanlara ilişkin ise parselasyon planı askıda..

Tuzla Yayla Mahallesi nazım imar planı askıda!

Tuzla İlçesi'ne bağlı Yayla Mahallesi'ndeki muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sultangazi Yayla imar planı değişikliği askıda!

İBB Sultangazi İlçesi'ne bağlı Yayla Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planını askıya çıkardı..

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

yayla turizmi ne durumda Haberi

yayla turizmi ne durumda

Havaların soğumasıyla buralarda yaşayan vatandaşların dönüş yapmaya başladığı Karadeniz yaylaları, karla birlikte oluşan eşsiz doğal güzelliği görmek isteyenlerin tercihi oluyor.


Eşsiz doğal güzelliği ve temiz havasıyla Karadeniz yaylaları, doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alırken, ilkbaharla birlikte buralara çıkan köylüler de havaların soğumasıyla geri dönmeye başladı.


Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı yaylasından dönen vatandaşlardan Pamuk Karakaya, Mayıs ayında yaylaya çıktığını belirerek, havaların soğumasıyla köyüne geri döndüklerini söyledi.


Yaklaşık 7 ay boyunca hayvanlarını otlatmak amacıyla yaylada kaldığını anlatan Karakaya, "4 veya 5 ay köyde kaldıktan sonra yine yaylaya çıkacağım. Bu yolculuğa alıştık. Hava şartları iyi oldukça yaylada güzel bir zaman geçiriyoruz" diye konuştu.


Yaylaya gezmeye çıkan Cesur Eren ise ailesi ve dostlarıyla zaman zaman stres atmak ve doğayla başbaşa kalmak için Çambaşı yaylasına çıktıklarını...