23 / 07 / 2024

Yayladere-Karakoçan yolu çalışmaları

Yayladere-Karakoçan yolu çalışmaları

Özfırathan İnşaat şirketinin yükleniciliğini üstlendiği çalışmalar bitirilerek yol kullanıma açıldı. Pembeli Barajı altında kalan eski yola yeni güzergah verilerek çalışmalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yassıada'daki çalışmaları inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Yayladere-Karakoçan yolu çalışmaları Haberi

Yayladere-Karakoçan yolu çalışmaları

Özfırathan İnşaat şirketinin yükleniciliğini üstlendiği çalışmalar bitirilerek yol kullanıma açıldı. Pembeli Barajı altında kalan eski yola yeni güzergah verilerek çalışmalar yapıldı. Yayladere Dal basan Köyü ve Karakoçan arasında kalan 3 kilometre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yapılan yola önceki gün asfalt çekildi. 


Bingöl...