22 / 05 / 2024

yaylaşehir projesi ne zaman başlayacak

yaylaşehir projesi ne zaman başlayacak

Ankara’da inşa edilecek olan 10 Bin Konutluk Yaylaşehir projesi 3 bin üyesi ile 45 kooperatiften oluşan Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 4 yıl önce Kadir Topbaş tarafından iptal edilen 'Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay verdi..

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir bölgesinde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

yaylaşehir projesi ne zaman başlayacak Haberi

yaylaşehir projesi ne zaman başlayacak

Ankara’da inşa edilecek olan 10 Bin Konutluk Yaylaşehir projesi 3 bin üyesi ile 45 kooperatiften oluşan Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor. 


YERLİ YATIRIMCI CESARET EDEMİYOR

Yaklaşık 9 milyon metrekare arazisi ile eş zamanlı ve bütüncül olarak inşa edilecek olan dev şehir projesi, kat karşılığı sistemle hayata geçirilecek. 


Osman Kurt – Başkent Özlem Konut Yap. Koop. Birliği Başkanı:

“Bu projenin imar süreci 2008 yılında alınan arsadan 2015’e kadar teknik süreç devam etmiştir. Bu arada Birliğimizin aldığı kararlar doğrultusunda da kat karşılığı çalışmalar sürdürülmüştür. Projenin maliyetinin yüksek olması yerli yatırımcılar hemen girme cesaretini gösterememişlerdir. Yaptığımız ön çalışmalar, ön protokollerde genelde yerli yabancı konsorsiyumlarla projemiz devam etmiştir. Dışardan değerlendiren yatırımcılar da her ne kadar ön sözleşme yapıyorlarsa da yatırımlarını ve tekliflerini uygulama safhasına...