27 / 04 / 2024

yaza merhaba etkinliği

yaza merhaba etkinliği

Türkiye'nin ilk ve tek BREEAM (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikalı konut projesi 35. Sokak, hafta sonu düzenlenen etkinlikle Yaza Merhaba dedi

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

İncek Loft’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinliği düzenlendi!

Akfen İnşaat'ın Ankara’da hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde çocuklar Nisan ayının gelip havaların ısınmasıyla birlikte kendini iyice hissettiren ilkbaharı düzenlenen özel bir etkinlikle karşıladı. 

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Nurol Park sakinleri Yaza Merhaba dedi!

Hayata geçirdiği projeleriyle toplumda, bireylerde fiziksel ve ruhsal iyi olma hali var etmeyi ve bunu sürekli kılmayı hedefleyen Nurol GYO, ilk etkinliğini Nurol Park’ta düzenleyerek Yaza Merhaba dedi...

yaza merhaba etkinliği Haberi

yaza merhaba etkinliği

Yaza Merhaba etkinliğinde ev sahipleri komşuları ile tanışma fırsatı bulurken akordion dinletisi eşliğinde keyifli saatler yaşadı.


199 TL’den başlıyor


Unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini canlandırmayı da amaçlayan 35. Sokak'ta, gerçekleşen etkinlik sayesinde ev sahipleri komşuları ile şimdiden tanışarak sohbetler ettiler. Sokak'ta pişirilen tarçılı kurabiye ve limonata ikramı ile farklı bir konsept yaratılan etkinlikte davetliler, 35. Sokak örnek dairelerini yakından

inceleme fırsatı buldular.


Türkiye'nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. sokak, sadece sadece İzmir'den değil, tüm Türkiye'den yoğun ilgi görüyor. İlk etap satışlarının yüzde 60'ının tamamlandığı projede 1+1 dairelerde fiyatlar 199 bin TL,

2+1 dairelerde 211 bin TL, 3+1 daireler 304 bin TL ve 4+1 avlulu evler 533 bin TL'den başlıyor.


555 adet konutu içeren 35. Sokak'ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1...