28 / 04 / 2024

Yazar Hotel ödülü

Yazar Hotel ödülü

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultanahmet’ te bulunan Yazar Hotel Istanbul, seyahat yorum sitesi TripAdvisor’ un milyonlarca kullanıcısının oyları ile belirlediği Travellers’ Choice 2014 Ödülü’ nü kazandı...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Acun Ilıcalı ödül olarak ev verir mi?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında 'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ödül olarak ev verebileceğini açıkladı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Nef'e Stevie Awards’dan iki ödül birden!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards’da iki ödül kazandı. Stevie Awards ödül töreni 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleşti.

Yazar Hotel ödülü Haberi

Yazar Hotel ödülü

Dinamik yeni nesil dizayn oteli Yazar Hotel; misafirperver, huzurlu, samimi atmosferiyle, aile ortamının sıcaklığınısunuyor.

İstanbul’un gözbebeği Sultanahmet İlçesinde Haziran ayında faaliyete başlayan Yazar Hotel, dinamik yeni nesil dizayn oteli konseptiyle hizmet veriyor.

Yazar Hotel Müdürü Engin Ezgin, şunları söyledi:

“Dünyanın en büyük seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un, misafir yorumları sayesinde, 866 otel arasından 41. sırada yer alarak, ‘Travellers' Choice™ 2014 Ödülü’nün sahibi olduk. Yazar Hotel İstanbul olarak misyonumuz; misafirlerin otelimizin seçiminden otele gelişine ve otelde en konforlu şekilde konaklamasından gidişine kadarki süreçte, en iyi şekilde gereken her türlü hizmeti sunmayı hedefleyen, dinamik yeni nesil bir dizayn otelidir ” dedi.

Karbeyaz odalarda aile sıcaklığı

Konaklamaya gelen misafirlerine, beyaz rengin hakim olduğu, turkuaz renk ile de dinamizm kazandırılan geniş ve ferah odalarda hizmet sunduklarını kaydeden Engin Ezgin,...