01 / 05 / 2024

Yazı Mevkii Cami nerede

Yazı Mevkii Cami nerede

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Mamak Kutludüğün Yazı Mevkii Cami'nin temeli atıldı!

Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı.

Batman Esentepeliler cami istiyor!

Tarafsız Haber gazetesi yazarı Abdurrezzak Çelik bugünkü yazısında Esentepe'ye cami inşa edilmesi gerektiğini söyledi. İşte Abdurrezzak Çelik'in o yazısı...

Ankara'daki apartman üstü cami dikkat çekiyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde Ankara Keçiören'de apartman üstüne inşa edilen cami hakkında yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ayasofya yeniden cami mi olacak?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Murat Bardakçı bugünkü yazısında Ayasofya'daki müze ve camii tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Bardakçı, Ayasofya'nın cami olması taraftarıyım dedi.

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii ibadete açıldı!

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu.

Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne yapılan cami ne zaman bitecek?

Edremit’te Anadolu İmam Hatip Lisesi kampüsü içinde yapılamakta olan cami inşaatı büyük bir hızla sürüyor. Erol Sezen, “Bu yaz çok çalışıp camiyi okulun öğretim yılı açılışına yetiştirmek gayretindeyiz." dedi.

Fatsa'daki tarihi cami restore edildi!

Fatsa İlçesi Bolaman-Gölbaşı mevkii, Ilıca yol ayrımında bulunan tarihi cami restore edildi. Başkan Enver Yılmaz, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada; "Ecdadımızdan kalan tarihi değerlerimize sahip çıkıyoruz" dedi.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Korucuk Mahallesi sakinleri modern semt pazarı istiyor!

Korucuk Mahallesinde, mahalle sakinleri modern semt pazarı kurulması için imza kampanyası başlattı. Sakinler TOKİ Numan Yazıcı Cami önündeki derenin ıslah edilerek mahalleye modern semt pazarının kurulması için imza kampanyası başlattılar.

Adana'daki 83 yıllık cami sarmaşıklardan dolayı depremde zarar görmüyor!

Adana'da minaresi ve kubbesi sarmaşıklarla kaplı olan 83 yıllık Yeşil Cami, bahçesindeki onlarca çeşit çiçekle botanik bahçesini andırıyor. Camide 17 yıldır imamlık yapan Yakup Övenç, sarmaşıkların özellikle yazın sıcaktan koruduğunu söyledi.

Yazı Mevkii Cami nerede Haberi

Yazı Mevkii Cami nerede


Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımına başlanan Kutludüğün Yazı Mevkii Caminin temeli dualarla atıldı. Temel atma törenine Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı: “Müslümanlar, müminler nezih insanlardır dolayısıyla ibadethaneleri de nezih olmalı” dedi. Mamak’ta 8. görev yılını doldurmak üzere olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Mamak’a bir bütün olarak hizmet veriyoruz. Göreve geldikten sonra 30’a yakın camiyi; ya yeniden inşa ettik yada kapsamlı bir şekilde yeniledik. Yeni Türkiye’de bize düşen vatandaşların ihtiyacını...