25 / 05 / 2024

Yazıbaşı Camii nerede

Yazıbaşı Camii nerede

Bursa’nın Keles ilçesinde Yazıbaşı Camii ibadete açıldı. Caminin açılışına Bursa büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadır Karlık, Keles Belediye Başkanı sayın Mehmet Teke,İlçe Müftüsü Hasan Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dünyaca ünlü şirket 7 bin çalışanını kapının önüne koyacak!

ABD merkezli banka iflasları finans piyasasında endişe yaratırken dünyaca ünlü dev şirketin yaz başına kadar 7 bin çalışanının işine son vereceğini açıklaması şok etkisi yarattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

İzmir Torbalı'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi, Karaselvi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 945 bin 595,17 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükada'daki tarihi Rum Yetimhanesi restorasyonu bekliyor!

Dünyanın en büyük ikinci, Avrupa’nın ise en büyük ahşap yapısı olma özelliğine sahip Büyükada’daki Rum Yetimhanesi'nde restorasyon çalışmalarının bu yaz başlaması bekleniyor...

Yazıbaşı Camii nerede Haberi

Yazıbaşı Camii nerede

Bursa’nın Keles ilçesinde Yazıbaşı Camii ibadete açıldı. Yapımı 5 yılda tamamlanan bin cemaat kapasiteli Yazıbaşı Camii ibadete açıldı.


 Caminin açılışına Bursa büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadır Karlık, Keles Belediye Başkanı sayın Mehmet Teke,İlçe Müftüsü Hasan Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Müftü Tanrıkulu, “ Yazıbaşı Mahallesi’nde tarihi bir gün yaşıyoruz. Mescidi- Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa ile gönül bağımızı perçinleyen böyle bir camiyi ilçemize kazandıranlara teşekkür ediyorum. Millet olarak zor günler geçirdiğimiz, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, milleti bir arada toplayan böyle hayır kurumları daha büyük mana ifade etmektedir. Şartlar ne olursa olsun müminler ümitsizliğe düşmeden hayırda yarışmak durumundadır” dedi.

Öğle namazından sonra vatandaşlara yemek ikram...