09 / 05 / 2024

yazılı basındaki konut haberleri

yazılı basındaki konut haberleri

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır? Aile konutu şerhi dilekçesi örneği 2022!

Aile konutu, bir ailenin evlilik birliği devam ettiği sürece beraber yaşadıkları konuttur. Aile konutu şerhi ise aile yaşamının devam ettirildiği konut üzerinde tapuda malik olmayan eşe verilmiş önemli bir haktır. Peki, aile konutu şerhi dilekçesi nasıl yazılır?

İş yeri kiralarında kira sözleşmesine 'yazılı rıza' şartı!

İş yeri kiralarında kiracılık ilişkisi ve kira sözleşmesi artık kiraya verenin yazılı rızası ile devredilebilecek. Kiraya verenin rızasının yazılı olması, yeni bir koşul oldu.

Ella Yazılım Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ella Yazılım Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soysal tarafından kuruldu.

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kapsamında inşa edilen 100 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Hedefimiz her yıl 300 bin konut dönüştürmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hedefimiz her yıl 300 bin konut dönüştürerek, 5 yılda acil öncelikli 1 buçuk milyon konutun dönüşümünü sağlamaktır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Konut politikasının değişmesi lazım!

Apartman görevlileriyle video konferansla görüşen Kemal Kılıçdaroğlu, konut politikasının değişmesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Apartman görevlisinin insani şartlarda oturabileceği bir dairenin ona tahsis edilmesi lazım'' dedi.

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Saka Yazılım Bilişim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saka Yazılım Bilişim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Saka tarafından kuruldu.

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!  

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.

Fed: Konut yatırımları artıyor!

ABD Merkez Bankası Fed tarafından yılda iki kez hazırlan yarıyıllık Para Politikası Raporu'nun şubat sayısı yayımlandı. Rapor'da son birkaç yıl arasındaki konut satışlarına ilişkin değerlendirmeler yer aldı...

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

yazılı basındaki konut haberleri Haberi

yazılı basındaki konut haberleri

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu araştırmaya göre, Şubat ayında yazılı basında turizm sektörü 19 bine yakın haberle gündemin ilk sırasında yer alırken, bu haberler içinde hükümet tarafından açıklanan "Turizm Eylem Planı" öne çıktı. Turist sayısında azalma ve özellikle Rusya krizi nedeniyle otellerde yaşanan doluluk oranlarındaki düşüş haberleri başta olmak üzere otelcilik sektörü hakkında da 5 binden fazla haber yapıldığı tespit edildi. Aynı araştırmaya göre, geçen ay ihracat, yaşanan yüzde 22'lik düşüş haberleri de dahil olmak üzere 12 binden fazla haberle gündeme gelirken, finans sektörü ile ilgili büyüme ve net kar artışı gibi gelişmeler yazılı basında 11 binden fazla habere konu oldu. 


OTOMOTİV SEKTÖRÜ 

İnşaat...