05 / 05 / 2024

Yazılıgürgen

Yazılıgürgen

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Vedad Gürgen kimdir? Hangi bakanlıklarda görev aldı?

Vedad Gürgen kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Vedad Gürgen ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Android telefon kullanıyorsanız hemen bakın! Bu yazılım banka hesaplarınızı boşaltmakla kalmıyor, eksilere düşürüyor!

Siber güvenlik tehditleri asla bitmez. Ortaya çıkan yeni kötü amaçlı yazılım, bir süredir gördüğümüz en tehlikeli olabilir.

Yazılıgürgen Haberi

Yazılıgürgen

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt çalışmalarına Karapürçek ilçesinde devam ediyor. Uludere Caddesi ve Kanlıçay Mahalle yolunun da dahil olduğu asfalt programı hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçe belediyemizle işbirliği içerisinde programımızı belirledik. Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” diye konuştu.


9 bin 500 ton asfalt

Çalışmalar kapsamında 9 bin 500 ton asfalt kullanılacağını da açıklamalarına ekleyen Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz asfalt çalışmamız Karapürçekli hemşerilerimize hayırlı olsun. İnşallah Karapürçek’teki çalışmamızın tamamlanması ile asfalt programımıza Adapazarı ilçemizde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 Sakarya Büyükşehir...