13 / 05 / 2024

yazır asfalt çalışmaları

yazır asfalt çalışmaları

Korkuteli’ne bağlı Yazır Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Yazır’a hakikaten iyi geldi" dedi.

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

yazır asfalt çalışmaları Haberi

yazır asfalt çalışmaları


Korkuteli’nde geçtiğimiz günlerde Tatköy Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, şimdi de Antalya’ya yakın olan ve özellikle yaz aylarında nüfusu artan Yazır Mahallesi’nin bozuk olan yolu sıcak asfalt ile kaplıyor. Yazır’ın 8.5 kilometrelik yolunun dar bölümlerini de genişleten ekipler, güvenli hale getirdi. Yazır yolundaki çalışmaların yarısı tamamlanırken, kalan 4 kilometrelik bölümün en kısa sürede bitirileceği ve Yazır’ın modern güvenli bir yola kavuşacağı belirtildi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın Korkuteli İlçesi Yazır Mahallesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Yazır Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik, Başkan Menderes Türel’e çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Yazır’a hakikaten iyi geldi. Allah razı olsun" dedi.



Antalya Büyükşehir...