05 / 05 / 2024

yda bddk binası

yda bddk binası

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, İstanbul'da 2 yeni projenin ve halka arzın müjdesini verdi. Detayları haberimizde yer alıyor...

YDA Dalaman Havalimanı'nın yeni terminali 2018'de açılacak!

YDA Dalaman Havalimanı’nın yatırım planları aksamadı.250 milyon liralık yatırım yapılan havalimanı yeni terminal binası 2018'de tamamen açılacak.

BDDK'nın geçici adresi Esentepe!

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir olacak” dedi.

BDDK İstanbul Esentepe'ye mi taşınacak?

Ankara’dan Anadolu Yakası’nda yapımı süren kendi binasına geçmesi gereken BDDK, kafaları karıştırdı. Edinilen bilgilere göre BDDK, İstanbul Esentepe’de 17 katlı binaya kiracı olacak.

Dalaman Havalimanı yeni iç hatlar binasının kredi sözleşmesi imzalandı!

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binası'nın yapımında kullanılacak 175 milyon euroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

BDDK binası için ihale şartları açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK Binası ihalesi için şartlarını açıkladı!

TOKİ, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde yaptıracağı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının ihale detaylarını açıkladı. TOKİ'nin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ İstanbul Finans Merkezi BDDK binası ihalesi 18 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi BDDK binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek.

yda bddk binası Haberi

yda bddk binası



Bugün tahvillerine EBRD'nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) 40 milyon TL tutarda yatırım yaptığını duyuran YDA Group, Çırağan Sarayı'ında basınla bir araya geldi.


Ankara'da Park Avenue projesinin satışlarına devam eden ve The İstanbul Veliefendi projesinin teslimlerine hazırlanan YDA Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan İstanbul'da 2 projenin ve halka arzın müjdesini verdi.


2018'de halka açılmayı planladıklarını ifade eden Arslan, "Temelini attığımız Kayseri Şehir Hastanesi, Manisa Şehir Hastanesi ve 2015'te temelini atacağımız Konya Şehir Hastanesi ile Dalaman yeni terminal binasının teslimlerinin 2017 yılınında olmasını planlıyoruz. 3 yıllık borçlanmanın irtifasını kapatıp, uluslararası bir seviyeye geldiğimizde halka arzı düşünüyoruz." dedi.



YDA'nın tahviliyle EBRD Türk lirasına yatırım yaptı! Haberin detayı için tıklayınız!



İstanbul Finans Merkezi'nde BDDK binasını yapacağız!


Hüseyin Arslan, " İstanbul Finans Merkezi'nde Bankacılık Düzenleme...