29 / 04 / 2024

yda grup tahvil ihracı

yda grup tahvil ihracı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA İnşaat 3. kupon faiz oranı yüzde 5,7403!

YDA İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRSYDAT32212 ısın kodlu tahvil 2.kupon ödemesi ve 3.kupon faiz oranı açıklaması yaptı.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

YDA Group piyasalara moral verdi!

S&P'nin olumsuz Türkiye notu ve darbe girişimine rağmen, YDA Group'un 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon liralık talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan "Çılgınlık bu dediler. Bu Türkiye'ye olan güven" dedi.

YDA İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil satışı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret 125 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen TRSYDAT71814 ISIN kodlu tahvilin satışını gerçekleştirdi.

YDA Group'un tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi!

YDA Group'un 4 yıl vadeli 200 milyon liralık tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: "Piyasalardaki olumsuz ve karamsar havayı dağıtarak adeta Game Changer olduk, piyasalara moral verdik" dedi.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

YDA Group'a Bonds and Loans Türkiye Ödülleri'nden 6 ödül!

YDA Group'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 100'den fazla anlaşmanın başvurduğu ve 13 ülkeden 3 bin kişinin oy kullandığı yarışmada 200 milyon liralık tahvil ihracı ile "Yılın Yerel Tahvil Bono İhracı" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

yda grup tahvil ihracı Haberi

yda grup tahvil ihracı

Darbe girişiminin ardından, OHAL ilan edilip S&P’nin Türkiye’nin notunu düşürmesinden sonra 200 milyon liralık tahvil ihracına çıkan ve 250 milyon liralık talep alarak piyasalara büyük moral veren YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.


YDA Group en uzun vadenin 3 yıl olduğu Türkiye Borçlanma Araçları Piyasası’nda, 4 yıl uzun vadeli, düşük faizli, 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon lira talep almıştı.


Daha fazla istihdam


Türkiye’nin dinamiklerinin çok hızlı değiştiğini ve çabuk ayağa kalkan bir ülke olduğunu kaydeden Arslan, “15 Temmuz akşamı İstanbul’daydım. Cumartesi sabahı burada olan bir yabancıya ‘burada darbe teşebbüsü oldu’ desen, kimse inanmaz. Türkiye’nin ‘11 Eylül’ü olmasına rağmen cumartesi hiçbir şey yok. Pazartesi piyasalar...