18 / 05 / 2024

YEAŞ öaden sahası ihalesi

YEAŞ öaden sahası ihalesi

YEAŞ ' a ait maden ruhsatı ve ruhsatın kapsadığı maden sahasının özelleştirilmesi ihalesi, açık artırma turunda yeni teklif sunulmaması nedeniyle iptal oldu.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir'in en büyük halı sahası törenle açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin en büyük halı sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Erzincan'da icradan 94.5 milyon TL'ye satılık 5 maden sahası!

Erzincan İli Çayırlı İlçesi'nde bulunan maden sahası Çayırlı İcra Dairesi tarafından 94 milyon 578 bin 413 TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Samsun Kavak'a güreş sahası müjdesi!

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Samsun'da golf sahası için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Türkiye’nin sınıfında en büyük ve Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Saha 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Açık Cezaevi Kurumu'nda hayata geçirilen "Kocaeli Açık Cezaevi Futbol Sahası" törenle hizmete girdi.

Beyşehir'de çok amaçlı spor sahası açıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beyşehir çok amaçlı spor sahası törenle açıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından TOKİ Konutlannın bulunduğu Avşar Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Beyşehir'e çok amaçlı spor sahası yapıldı!

Konya Beyşehir, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek.

YEAŞ öaden sahası ihalesi Haberi

YEAŞ öaden sahası ihalesi

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye (YEAŞ) ait maden ruhsatı ve ruhsatın kapsadığı maden sahasının özelleştirilmesi ihalesi, açık artırma turunda yeni teklif sunulmaması nedeniyle iptal oldu.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilen özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmelerine, teklif sahibi Straton Maden Yatırımları ve İşletmeciliği AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ve Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ yetkilileri katıldı.


YEAŞ'a ait 11081 numaralı maden ruhsatı ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahası ihalesinin elemesiz turunda en yüksek teklif 4 milyon dolar oldu.


Elemeli turda en düşük teklifi veren Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ elendi.


Daha sonra 15 milyon 900 bin dolar başlangıç tutarı ve 100 bin dolar artırma aralığıyla Straton Maden Yatırımları ve İşletmeciliği AŞ ile Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ arasında açık artırmaya...