09 / 05 / 2024

Yeda Spa Desıng İnşaat adres 

Yeda Spa Desıng İnşaat adres 

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Desıng Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldırım tarafından kuruldu. 

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Isatıs Desıng Mimarlık Ve Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Isatıs Desıng Mimarlık Ve Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Amını tarafından kuruldu. 

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. açıldı!

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. Bilal Kaçacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maslak, İz Giz Plaza'da açıldı.

NG Sapanca en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Sapanca ödüle doymuyor. NG Sapanca Wellness ile NG Afyon Wellnes otellerine, uluslararası seyahat sitesi TripAdvisor'dan büyük ödül. Site, iki oteli Mükemmellik Sertifikası'na layık gördü.

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi!

NG Afyon’a Yılın Spa Oteli Ödülü verildi. NG Afyon Wellness & Convention, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün düzenlediği SKALİTE “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Yılın Spa Oteli Ödülü’ne layık görüldü.

Serel Seramik ürünlerinde A'desıng Award'dan 5 tasarım ödülü!

SEREL, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’Design Award’da,Yapı Kategorisi’ne 5 ödülle damgasını vurdu. SEREL Tasarım Ekibi, fonksiyonel ve yenilikçi yaklaşımlarla sunduğu tasarım değeri yüksek ürünleriyle uluslararası başarıya imza attı

Yeda Spa Desıng İnşaat adres  Haberi

Yeda Spa Desıng İnşaat adres 

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...