06 / 05 / 2024

yedi göller merdiven

yedi göller merdiven

Erzurum’un İspir ilçesine 30 kilometre uzaklıkta, deniz seviyesinden 3 bin 300 metre yükseklikte bulunan ve ’saklı cennet’ olarak nitelendirilen Kaçkar Dağları üzerindeki Yedigöller’e belediye betondan merdiven yaptı

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı!

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı... Hemen bakın...

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merdiven dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, bugün altın fiyatları ile birlikte bugün yükselişe geçti. 14 TL'ye merdiven dayayan gümüş bugün yüzde 0,91 yükseliş kaydetti. Elinde gümüşü olanlar yaşadı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

Bitcoin ne kadar yükselecek?

Son 24 saatte yüzde 0,2 artan Bitcoin, 16.933 dolardan işlem görüyor. BTC, 2022'nin en zorlu haftalarından birini geçirdi ve çoğunlukla son yedi gün içinde düştü.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Elinde altını olanlar uyanık olun! Altının Efendisi'nden kıyamet gibi açıklama geldi, duyan kafayı yedi! Hemen göz atın

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk! 

Kripto paralarda düşüş sürüyor. 69 bin dolara ulaşarak zirveyi gören Bitcoin, 20 bin doların altına kadar geriledi. Bitcoin'in son yedi gündeki değer kaybı yüzde 6'ya ulaştı.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

yedi göller merdiven Haberi

yedi göller merdiven

Merkezi İstanbul’da bulunan İspir ve Pazaryolu Dernekler Birliği, 23-25 Ağustos günleri arasında İspir ve Pazaryolu ilçelerini kapsayan bir festival düzenledi. ’Çoruh’tan Kaçkarlar’a 2012’ festivalinin ikinci gününde Yedigöller’de kamp ve Türk halk müziği sanatçısı Nurullah Akçayır’ın konseri öncesinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla beton merpen yapıldı. Kaçkarlar’ın güneye bakan yüzünde ve Yedigöller’e çıkış yolunda tahtadan kalıplar yapılarak betonla kaplanan merpenler, doğayı bozduğu için tartışma konusu oldu.


Kaçkarlar’ın Erzurum’a bakan yüzüne merpen yapılmasına tepki gösteren Rize’nin Ak Parti’li İl Genel Meclis üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Emin Kanbur, bu durumu doğaya karşı katliam ve saygısızlık olarak değerlendirdi. Rize Fotoğraf Sanatı Derneği’nin de başkanı olan Emin Kanbur, çalışmaların ağustos ayının ilk haftası başladığını, beton merpenin doğal güzelliği ortadan kaldırdığı savundu. Emin Kanbur, “Belediye başkanına neden...