29 / 04 / 2024

Yedi Mavi teslim

Yedi Mavi teslim

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda yükselecek Yedi Mavi Projesi’nin basın toplantısı 19 Temmuz'da Novotel İstanbul City West'de gerçekleşecek.

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kaşmir Mavi Orkide ev fiyatları!

525 daireden oluşan Kaşmir Mavi Orkide projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Kaşmir Mavi Orkide'de fiyatlar 550 bin TL ile 745 bin TL aralığında değişiyor. 

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları!

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları!

Şubat 2019 tarihinde tamamlanacak olan Yedi Mavi Evleri İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. Yedi Mavi Projesi Zeytinburnu fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Mabeyn Marmara teslim tarihi!

Mabeyn Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü'de yedi blok olarak Canan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Mabeyn Marmara teslim tarihi ne zaman?

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Yeşil Mavi konut fiyatları!

Toplam 268 konut ve ticari birimlerden meydana gelen Yeşil Mavi Maltepe projesi Haziran 2019 yılında teslim edilecek. Maltepe Yeşil Mavi konut fiyatları 432 bin TL’den başlıyor.

Yedi Mavi teslim Haberi

Yedi Mavi teslim

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, 1 milyar 140 milyon liralık rekor ihale bedeliyle TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde ön satış süreci başladı.


Tarihi Yarımada'da denizin kokusunu şehrin dokusuyla buluşturan Yedi Mavi Projesi’nde, eşsiz deniz manzarasına sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. 17 katla 6 blok halinde yükselecek olan İstanbul’un yeni hediyesi Yedi Mavi Projesi, lansman tarihine kadar avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.


Yedi Mavi Projesi ortaklarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan ve Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever’in katılımıyla Eylül de yapılacak lansman öncesinde proje detaylarının konuşulacağı basın 19 Temmuz Salı günü saat 10:00 ile...