17 / 05 / 2024

yediemin deposu kurmak

yediemin deposu kurmak

Bakanlık, yediemin depolarının yetki çevresini birden fazla icra dairesinin yetki çevresini kapsayacak şekilde belirleyebilir. Peki lisanslı yediemin deposu nasıl açılır? Yediemin deposu açmak için neler gerekli?

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

İstanbul’da yediemin ve çekici ücretlerine yüzde 67'e varan dev zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 50 ila 67 arasında zam yapılması kararı alındı. İşte detaylar...

İŞKUR engelli girişimcilerin yanında! Kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteği!

Türkiye İş Kurumu, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteğinde bulunacak. İşte detaylar!

10 soruda ABD'de şirket kurmak!

Amerika'da şirket kurmak pek çok kişinin hayallerini süslüyor. Amerikan Rüyası'nı yaşamak isteyen kişiler bu haber sizin için. Peki, Amerika'da nasıl şirket kurabilirsiniz? İşte 10 soruda Amerika'da şirket kurmak...

Yediemin otopark ve çekici ücretlerine yüzde 42 zam! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da yediemin otoparklarına ve çekici ücretlerine yeniden zam yapıldı. En son geçtiğimiz ocak ayında zamlanan ücretler, yüzde 28 ve yüzde 42.9 aralığında zamlandı! İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Binance genel merkez kurmak için çalışmalara başladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Ersesis İnşaat Yediemin Otopark Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersesis İnşaat Yediemin Otopark Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İsen tarafından kuruldu.

Google'ın Kanada'da kurmak istediği akıllı kente yeşil ışık!

Google Kanada'da ekolojik binaların bulunduğu, robotlar ve sensörlerle verilerin toplandığı yüksek teknolojili bir mahalle kurmak istiyor..

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ucuz konut üretiminin yanı sıra 'geleceğin Türkiye'sini inşa etmek' için çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı.

yediemin deposu kurmak Haberi

yediemin deposu kurmak

Yediemin deposu nasıl kurulur?

Lisanslı depoların yetki çevresi Bakanlık tarafından belirlenir. Depolar, lisans sahibi veya yetki devri yapılan alt işleticiler tarafından kuruluyor.


Lisans sahibi veya alt işleticinin, bir icra dairesinin yetki çevresinde yalnızca bir depo açması esastır. Bakanlık, iş ve ihtiyaç durumunu dikkate alarak aynı icra dairesi yetki çevresinde, yetki alanlarını belirlediği birden fazla depo açılmasına izin verebileceği gibi aynı deponun şubesinin açılmasına da izin verebilir. Verilen iznin yetki çevresi işletme belgesine yazılır.


Lisans sahibi ve işletme belgesi sahibinin birlikte talep etmeleri halinde, Bakanlıkça depo sayısının azaltılmasına izin verilebilir.


Bakanlık, depoların yetki çevresini birden fazla icra dairesinin yetki çevresini kapsayacak şekilde belirleyebilir. Yediemin deposu nasıl açılır? Yediemin deposu açmak için neler gerekli?


Depolarda bulunması gereken asgari nitelikler:


Lisanslı yediemin depolarında;

a) Şartnamede belirtilen büyüklükten az olmamak...