28 / 04 / 2024

Yedikule Fatih Konutları

Yedikule Fatih Konutları

Yedikule Konakları projesi 25 Aralık 2012 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yedikule Fatih Konutları'nda 410 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Yüzde 90 oranında satışlarını tamamlayan Yedikule Konakları'nda satışlar 410 bin TL ile 775 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Yedikule Hisarı'nın restore edilmesi 20 yılı bulacak!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve ekibi Yedikule Hisarı'nın restorasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekipten Sit Alanları Alan Yönetimi eski Başkanı İhsan Sarı, restorasyon çalışmalarının 20 yılı bulacağını belirtti.

Yedikule Hisarı etap etap restore edilecek!

16 yüzyıl boyunca tarihe tanıklık eden Yedikule Hisarı, tekrar kapılarını açıyor. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yapının İstanbul'a gelen turistlerin yarım gün daha fazla kalmasını sağlayacak yeni bir rota olacağından bahsetti.

Tarihi Yedikule Hisarı ve zindanları restore edilecek!

İstanbul'un fetihten sonra surlara eklenen kısmının yer aldığı Yedikule Hisarı ve zindanları Fatih Belediyesi tarafından restore edilecek...

Fatih’te konut fiyatları artıyor!

Fatih’teki konut fiyatları Endeksa verilerinin son haline göre, son 1 yılda yüzde 0,58 oranında değer kazandı. Fatih’te konut fiyatı ortalama olarak 358 bin 920 TL’iken, kiralık konutların birim kira değerlerinin ise 17,64 TL olduğu raporda yer aldı...

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fatih, İstanbul’un en kıymetli hazinesi!

AKP Fatih Belediyesi Başkan adayı Turan, Fatih ilçesinin İstanbul’un en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Turan, “Yedikule’den başlayıp Topkapı’ya kadar tarihi surların iç tarafındaki yapı yasaklı alanları kamuya kazandıracağız" dedi..

Fatih'te çöken bina için ihmal iddiası!

İstanbul'un Fatih ilçesi Yedikule Mahallesi'nde iki kişinin yaşamını yitirdiği çöken binanın enkazının kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Bazı mahalle sakinleri, olayda ihmal olduğunu iddia etti.

Yedikule'de bir bina çöktü!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule Mahallesi'nde bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Fatih Yedikule Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih'e bağlı Yedikule Mahallesi, 1259 ada, 3 parsel Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

Yedikule Cer İstanbul teslim tarihi!

Yaklaşık 120 konut bulunan Ege Yapı Cer İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakası Fatih Yedikule'de inşa edilecek. ..

Yedikule Fatih Konutları Haberi

Yedikule Fatih Konutları


Yedikule Konutları'nın havadan yeni videosu için...