15 / 05 / 2024

yeditepe üniversitesi eleman

yeditepe üniversitesi eleman

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne 1 doçent öğretim üyesi alınacak...

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Haliç Üniversitesi çok sayıda Öğretim Elemanı alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Haliç Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte akademisyenler ve akademisyen adaylarını heyecanlandıran ilanın detayları…

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak! Son başvuru tarihi 22 Şubat 2023!

Yeditepe Üniversitesi belirtilen birimlerinde açık bulunan Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına Yükseköğretim Kanununun 23. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alacak.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu’na Çelik Yapılar Oscar’ı!

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, Avrupa’nın çelik yapılar konusunda bilim Oscar’ı kabul edilen Charles Massonnet Ödülü’nün sahibi oldu.

Yapılan yasal düzenlemeler peyzaj mimarlarına yeni iş alanları doğurdu!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby yaptığı açıklamada yapılan yasal düzenlemelerle kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğduğunu söyledi.

Kentsel tasarım rehberinin hazırlanması gerekli!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby, yapılan yasal düzenlemelerin kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğurduğunu açıkladı. 

Yeditepe Üniversitesi yeni hastane açacak!

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, bu yıl yeni bir hastane açacakları söyledi. Bingöl, '' Dünyada ilk kez mimari özellikleriyle mikrop barındırmayan bir hastane olacak'' dedi.

Tağmaç Çuhadar kimdir?

Yeditepe Üniversitesi mezunu Tağmaç Çuhadar, Ocak 2014 tarihinde başladığı Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayrıldı. Peki, Tağmaç Çuhadar kimdir?

Ataşehir Yeditepe Üniversitesi'nin binası kaçak araziye mi yapıldı?

Orman Bakanlığı'nın Beykoz'daki Mahmut Efendi Külliyesi projesini iptal kararının ardından Kur'an Kursu binasının belediye ekipleri tarafından yıkılması, akıllara Kayışdağı'nda kaçak orman arazisi üzerine yapılan Yeditepe Üniversitesi'ni getirdi.

yeditepe üniversitesi eleman Haberi

yeditepe üniversitesi eleman

İstanbul Ataşehir'de bulunan Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne 1 doçent öğretim üyesi alınacak.


İlanı detaylı görüntülemek için