19 / 05 / 2024

Yelta Köm özgeçmiş

Yelta Köm özgeçmiş

Mimar Yelta Köm kimdir? Mimar Yelta Köm, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Yelta Köm, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yelta Köm..

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

ABD doları karşısında değer kaybeden euo/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu düşüşler karşısında '' yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki euro/TL ne olacak?

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artış! Doğalgaz kesintisi mi yaşanacak? İşte detaylar!

Doğalgaz ve kömür fiyatlarında artışlar devam ediyor. Rusya ile Ukrayna Savaşı'nın başlamasından bu yana doğalgaz ve kömür fiyatları rekor kırdı. İşte detaylar!

Yelta Köm özgeçmiş Haberi

Yelta Köm özgeçmiş

Yelta Köm kimdir?

Yelta Köm, 1986 yılında, İstanbul'da doğdu.  Mimarlık öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. Yüksek lisans öğrenimine Frankfurt'ta Staedelschule Mimarlık Sınıfı'nda, "Advanced Architectural Design" bölümünde tamamladı. 


2007'de "kayıtdışı" kolektifinin kurucuları arasında yer aldı. Çeşitli mimarlık dergilerinde ve kitaplarında kent, mimarlık ve kentsel politika ekseninde yazıları yayımlandı. 


Kurucuları arasında yer aldığı Herkes İçin Mimarlık derneğinin (2012) proje koordinatörü olarak görevi yapıyor. İlgi alanlarının arasında müşterek alanların geleceği, bir arada yaşama pratikleri ve mimarlığın mecralar ile ilişkisi yer alıyor. 


Mimari pratiğini ve araştırmalarını ortağı olduğu KOTUstudio ile...