05 / 05 / 2024

Yem Fuarcılık iletişim bilgileri

Yem Fuarcılık iletişim bilgileri

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı olası hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Önsoy İnşaat Turizm Taşımacılık Bilişim İthalat İhracat Ticaret ve Limited Şirketi Yahya Erdem tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yem Fuarcılık iletişim bilgileri Haberi

Yem Fuarcılık iletişim bilgileri

Yapı Fuarları – Turkeybuild ile 38 yıldır Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı fuarlarını düzenleyen YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in katılımıyla, 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yer alan Konuk Ülke Projesi kapsamında belirlenen ülke açıklanacak ve söz konusu ülkenin Türk yapı sektörü açısından önemi hakkında bilgiler paylaşılacak.


YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı, toplantı  olası hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni toplantı tarihi henüz...