02 / 05 / 2024

yem fuarcılık yeni genel müdürü

yem fuarcılık yeni genel müdürü

Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Yapı Fuarları-Turkeybuild organizasyonunu 37 yıldır aralıksız sürdüren YEM Fuarcılık'ın yeni genel müdürü Burcu Başer oldu. Başer, görevi Dr. Barış Onay'dan devraldı..

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Bankacılık işlemlerinde yeni düzenleme resmen açıklandı! Banka işlemleri bundan sonra bu şekilde yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığının Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre bankacılık işlemlerinde yeni düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Modanisa’da 2022-23 Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İnancına göre bir giyim tarzı benimsemiş kadınlara istedikleri gibi görünüp iyi hissetmeleri için stil sahibi alternatifler sunan Modanisa’da Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim sunuyor. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

yem fuarcılık yeni genel müdürü Haberi

yem fuarcılık yeni genel müdürü

TÜRK yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Yapı Fuarları-Turkeybuild organizasyonunu 37 yıldır aralıksız sürdüren YEM Fuarcılık'ın yeni genel müdürü Burcu Başer oldu. 


İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu Burcu Başer, yüksek lisansını 1999 yılında, İTÜ Fen Bilimleri Fakültesi Yapı Malzemesi Ana Bilim Dalı'nda tamamladı. 1995 yılında profesyonel is hayatına atılan Başer, inşaat sektöründe çeşitli projelerde çalıştı. Baser, 2005'ten bu yana da EUF A.S. ve beraberinde 2012'den itibaren de Ekin Fuar A.S.'de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. Burcu Başer görevi, 3 yıldır başarıyla sürdüren Dr. Barış Onay'dan...