02 / 05 / 2024

yem i ACE of M.I.C.E Fuarına katılıyor

yem i ACE of M.I.C.E Fuarına katılıyor

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

OnePlus Ace 2 Pro: Uygun fiyatlı amiral gemisi 3 dakikada tükendi!

OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri kullanıcıları büyüleyerek, ürün satışa sunulduğu an itibarıyla sadece 3 dakika içerisinde tüm stoklar tükenerek yok oldu. İşte tüm detaylar...

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

OnePlus Ace 2 Dimensity Edition sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Orta ve üst seviye modelleri ile sektörde adından söz ettiren OnePlus, Ace 2 Dimensity Edition modelleri için geri sayıma başladı.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Deprem bölgesindeki çiftçiye ve besiciye alım desteği

Deprem bölgesindeki hayvanların acil yem ihtiyacının karşılanması için Tarım Bakanlığı'na çağrıda bulunulurken, Sütaş'ın bölgeden süt alımına başladığı kaydedildi.

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Artık süt bulmakta zorlanacağız! Süt krizi geliyor

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, artış gösteren yem, işçilik, enerji ve diğer sarf malzemeleri sonucunda USK’nın Temmuz ayı için yapmış olduğu hesaplamada 1 litre çiğ sütün üretim maliyetinin 7. 22’ye yükseldiğini anımsattı.

Ekmek ve et fiyatlarıyla ilgili taahhüt açıklaması! 2023'e kadar sürecek! İşte detaylar...

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, “un ve yem regülasyonu” yürütebilmek için 411 un işletmesiyle taahhütleri alarak regülasyon programı yaptıklarını söyledi. İşte programın detayları...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'den gübre ve akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması: Çiftçinin yüzü gülsün

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, son yıllarda fiyatı iyice artan gübre, akaryakıt ve yem fiyatlarında indirim talep etti. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, hükümetin belirtilen kalemlerde acilen indirim uygulaması gerektiğini ifade etti. Peki indirimler kaç lira olacak işte detaylar...

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Çiftçiden alınan süte gelen zamlardan sonra yem fiyatlarına da zam geldi! 14 Mayıs yem çuvalı fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt litre fiyatına zam yaparak litresini 7 lira 50 kuruş olarak belirledi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirdi. 15 mayıs'ta geçerli olacak yeni tarifenin hemen ardından yem fiyatlarına da zam geldi.

Tarım Kredi yem fiyatlarına 6 gün arayla bir zam daha yaptı! İşte 21 Nisan 2022 yem fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, yem fiyatlarına çuval başı 15 TL zam yaptı. Peki yem fiyatları ne oldu? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

yem i ACE of M.I.C.E Fuarına katılıyor Haberi

yem i ACE of M.I.C.E Fuarına katılıyor

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan kongre ve etkinlik sektörünün buluşma noktası ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.


Yapı-Endüstri Merkezi Fulya’da bulunan 1.000 m2’lik etkinlik alanı ve modern mimarisiyle; fuarlardan sergilere, lansmanlardan partilere, kurumsal toplantılardan eğitimlere kadar tüm organizasyonlarda etkinlik ve performans mekânı olarak hizmet veriyor.


Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 11.000’i aşkın profesyonel ziyaretçisi ve yerli, yabancı firmalardan oluşan 600’ü aşkın katılımcısıyla kongre, toplantı ve etkinlik endüstrisinin buluşma noktası olan ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan alternatif mekân hizmetleriyle Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ACE of M.I.C.E Fuarı’nda C/101 no’lu standında ziyaretçilerle buluşacak.


Erginoğlu & Çalışlar mimarlık ofisinin...