04 / 05 / 2024

Yemen Sunar

Yemen Sunar

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

Çıplak mülkiyet nedir?

İntifa hakkı taşınmaz mallar üzerinde kurulan ve sahibine tam kullanma hakkı veren bir ayni haktır. Bu hak ayni haklar arasında en geniş kapsamı sunar ve bu nedenle hak sahibine taşınmazı kullanma ve faydalanma hakkını verir. Peki çıplak mülkiyet hakkı nedir, ne işe yarar?

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Fiat Panda Haziran zammı açıklandı! İşte 19 Haziran 2023 fiyat listesi

Genellikle uygun fiyat aralığına sahip bir otomobil olduğundan en çok tercih edilen markalardan biridir. Makul bir satın alma maliyeti ve düşük işletme maliyetleri sunar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'da Huawei Nova 9 SE uygun fiyata

Nova 9 SE, Full HD+ OLED ekranıyla dikkat çeker. Bu ekran, canlı renkler, iyi bir kontrast oranı ve keskin ayrıntılar sunar. Film izlemek, oyun oynamak veya internete göz atmak için ideal bir ekran deneyimi sağlar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Şerit takip asistanı, kör nokta uyarısı, adaptif hız sabitleyicisi ile Hyundai Bayon Haziran fiyat listesi

Hyundai Bayon, güncel donanımlarıyla dikkat çeker. Genellikle yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, bağlantı özellikleri, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler, sürücüye gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Peki 17 Haziran fiyat listesi nedir?

Spor otomobil tutkunları için Porsche Taycan Haziran fiyatları merak ediliyor! 

Porsche Taycan, etkileyici bir performansa sahiptir ve bu nedenle performans odaklı sürüşler için tercih edilir. Elektrik motorlarından anlık tork üretme kabiliyeti sayesinde hızlanma ve yol tutuş konusunda yüksek performans sunar. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı

Passat Variant, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İyi bir süspansiyon sistemi ve ses yalıtımı, yolculukları sessiz ve pürüzsüz hale getirir. Geniş ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Hyundai Staria Haziran ayı fiyatı merak ediliyor! Hyundai Staria ne kadar zamlandı?

Staria'nın sürgülü kapıları, kolay erişim sağlar ve dar alanlarda bile kolayca açılır. Ayrıca, geniş cam alanları sayesinde içeride daha iyi bir görünüm ve aydınlık bir ortam sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve rahat oturma düzenleri de sürüş konforunu artırır. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan'a Haziran'da zam geldi mi?  Uygun kredi koşullarından faydalanmak için acele edin

Tiguan, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Yol tutuşu, direksiyon tepkileri ve süspansiyon sistemi gibi faktörler, yolculukların daha keyifli ve rahat geçmesini sağlar. İşte 11 Haziran 2023 fiyat listesi

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Art arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Oppo Reno 6, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveler, yuvarlatılmış kenarlar ve arkaya yerleştirilmiş kamera modülü, estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Carrefour'un sunduğu %5 İndirimli tarifeyi kaçırmayın!

Yemen Sunar Haberi

Yemen Sunar

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.


Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,barajlar ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde , resmi ve özel kurum ve kuruluşları...