15 / 05 / 2024

Yeni Adana Müze Kompleksi

Yeni Adana Müze Kompleksi

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Edirne'ye 12 yeni müze müjdesi!

Şehir merkezinde 9 müzenin bulunduğu Edirne'de gelecek yıl 12 müze daha açılacak.

İstanbul'da 14 yeni müze kurulacak!

Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimleri için birçok vaatte bulundu. Adayların vaatleri arasında 14 yeni müze kurulması, yeşil alanların arttırılması gibi başlıklar yer aldı.

Adana Müzesi'nin inşaatı çöktü: 1 işçi öldü!

Restorasyonu yapılan Adana Müze Kompleksi içerisindeki Tarım Müzesi'nin duvarı çöktü. Çökme sonucu 1 işçi öldü, 5 işçi yaralandı...

Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabı tamamlanıyor!

Ortadoğu ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksleri arasında bulunan toplam 68 bin 500 metrekare alana sahip Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabında çalışmalara devam ediliyor.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Adana Müze Kompleksi'nde çalışmalar tamamlandı!

Vali Mahmut Demirtaş, eski Milli Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden Adana Müze Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

İBB 10 yeni müze açacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), müze alanında önemli yatırımları gündemine aldı. Halihazırda bünyesindeki altı müzenin faaliyetini yöneten İBB, 10 yeni müze daha açmak için çalışmalara başladı.

Adana Müze Kompleksi açılacak mı?

Adana’da 2014 yılının Eylül ayında kurulması için çalışmalara başlanan Türkiye’nin 24 saat açık yaşayan ilk müzesi olacağı duyurulan "Adana Müze Kompleksi"i aradan iki yıl geçmiş olmasına rağmen hala açılmadı. Konuyla ilgil turizm sektörü tepki gösterdi.

Yeni Adana Müze Kompleksi Haberi

Yeni Adana Müze Kompleksi

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak.

Millî Mensucat Fabrikası’nın yerinde bulunan 68 bin 530 metrekarelik alanda kurulacak ‘Yeni Adana Müze Kompleksi’nin yapımının bütün hızıyla sürdüğü bildirildi. 


Yeni...