21 / 05 / 2024

yeni Akmerkez

yeni Akmerkez

İnşaat çalışmalarının sürdüğü Akmerkez, yenilenmiş yüzüyle İstanbulluları ağırlamaya hazırlanıyor. 27 milyon euro’ luk yatırımın yapıldığı AVM, Parisvari kaldırım kafeleri ve terasıyla ziyaretçilerini İstanbul’un büyülü atmosferinden koparmayacak...

Akmerkez GYO'nun davasında son durum 2021!

Akmerkez GYO'nun 2014 yılı Genel Kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın reddine ilişkin Mahkeme kararına karşı davacı tarafın istinaf başvurusunun, Akmerkez GYO'nun lehine esastan reddine karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akmerkez GYO'nun davanın reddine ilişkin Mahkeme kararına karşı davacı tarafın istinaf başvurusunun şirket lehine esastan reddine dair karar davacı tarafça temyiz edildi. 

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Mango, Akmerkez AVM'de bin metrekarelik mağaza açtı!

Mango, Akmerkez Alışveriş Merkezi'ne (AVM) yeni bin metrekarelik mağazasını açtı. Bu açılış ile İstanbul’daki mağazalarının sayısı 37'ye ulaştı...

Boyner Wepublic mağazasını Akmerkez'de açacak!

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının marka adı Wepublic olarak belirlendi. "Wepublic" Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Demet Akalın'ın yeni ev telaşı başladı!

Hadımköy’de yeni bir eve taşınma telaşı yaşayan Demet Akalın, önceki gün Akmerkez’deydi. Demet Akalın, otomobilinin getirilmesini beklerken, habercileri şaşkınlıkla izleyen kızı Hira’yı öpücüğe boğdu.

Akmerkez GYO gayrimenkul değerleme şirketini değiştirdi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Değerleme şirketi değişikliği için SPK'ya başvurduğunu yayınladı. İşte Akmerkez GYO'nun çalışacağı yeni gayrimenkul değerleme şirketi...

Akmerkez Cinemapink Yılın Yeni Sineması ödülünü aldı!

Türkiye’de ilk kez kullanılan ses ve görüntü teknolojileri ile Akmerkez Cinemapink, The International Cinema Technology Association (I.C.T.A.) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi.

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Etiler Akmerkez'in havadan en yeni görüntüleri!

Akmerkez projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Akmerkez GYO yönetim kuruluna yeni üye!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na yeni yönetim kurulu üyesi atandı.

yeni Akmerkez Haberi

yeni Akmerkez

Bir süreden beri inşaat çalışmalarının sürdüğü Akmerkez, yenilenmiş yüzüyle İstanbulluları ağırlamaya hazırlanıyor. 27 milyon euro’luk yatırımın yapıldığı AVM, Parisvari kaldırım kafeleri ve terasıyla ziyaretçilerini İstanbul’un büyülü atmosferinden koparmadan ağırlayacak.


Önce Akmerkez vardı. Diğerleri sonra geldi. 1995’li yıllarda Anadolu’dan İstanbul’a gezmeye gelen insanlar dahi, AVM’de boy gösteren ‘zengin’ insanları görmek için Etiler’e koşuyordu. Şaşalı hayatların, lüks markaların, sanatçıların hayatlarının izlendiği yerdi biraz da AVM. Akmerkez bir AVM’den fazlasıydı, kentin en lüks buluşma noktasıydı.


Filmlere, kitaplara konu oldu... Beyaz Türklerin restoranı Papermoon’un da açılmasıyla şenlik tamamlandı. Maslak, Zincirlikuyu, Levent aksındaki alışveriş merkezlerini, konseptin duayeni Akmerkez tetikledi.

Sigara yasağından etkilendi

Lüks markalardan alışveriş yapanların, çocukluk ayakkabısını buradan alanların, gençliğinde sevgilisiyle burada buluşan sadık müdavimlerine karşın Akmerkez sigara yasağından çok etkilendi. Yıllardır bitmeyen tadilat çalışmaları da AVM’yi...