27 / 04 / 2024

Yeni Aydın Köşk İnşaat projeleri

Yeni Aydın Köşk İnşaat projeleri

İstanbul'da inşaat sektörüne adım atan Ekva İnşaatın sahibi Ömer Kurt, tecrübesini 2011'den bu yana önce Aydın daha sonra İncirliova İlçesine yaptığı konutlarla yansıttı.

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Aydın Yimpaş binası sağlık kompleksine dönüşüyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da bulunan yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Yimpaş binası yeni görünümüne kavuşuyor. Bina, 7 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksine dönüştürülüyor.

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Yeni Aydın Köşk İnşaat projeleri Haberi

Yeni Aydın Köşk İnşaat projeleri

Aydın'da inşaat sektöründe yerini alan Ekva İnşaat yeni ve ayrıcalıklı projelere imza atmak için Aydın Köşk İnşaat ile güç birliği yaptı. Birliktelik ile Aydın halkına kaliteli yaşanabilir yapılar kazandırmak için yola çıkan Ekva İnşaat ve Aydın Köşk İnşaat, 2+1 kira garantili süit dairelerden oluşacak Teras Süit projesiyle göz dolduracak. 

İstanbul'da inşaat sektörüne adım atan Ekva İnşaat'ın sahibi Ömer Kurt, tecrübesini 2011'den bu yana önce Aydın daha sonra İncirliova ilçesine yaptığı konutlarla yansıttı. Evka İnşaat'ın güvenilir ve kaliteli konutlara öncelik verdiğini kaydeden Kurt, "Ürettiğimiz konutlarla Aydınlıların güvenini kazandık" dedi. 

İstanbul'da 2006'da faaliyete geçen Ekva İnşaat'ın 2011'den itibaren Aydın da hizmet vermeye başladığını belirten Ömer Kurt, "Metropol şehir İstanbul'da kazandığımız tecrübeyi Aydın'a aktardık. Burada ilk olarak Mimar Sinan Mahallesi'nde site inşa ettik. Ardından...