29 / 04 / 2024

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, yeni binalarda yağmur sularının toplanarak kullanılmasına yönelik yeni yönetmeliği megakentleri çevre dostu yeşil dönüşüme zorluyor.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler aman dikkat! Flaş haber geldi! 

'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam ya da indirim var mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarında son durum ne? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 20 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika... Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına yeni indirim ya da zam var mı? Sürücüler dikkat! 

Brent petrolde yaşanan dalgalanma, benzin ve motorin fiyatlarını da sık sık etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına yeni indirim ya da zam var mı? İşte BP, Opet, Total, Shell, Petrol Ofisi 23 Haziran 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'ye yeni zam ya da indirim yapıldı mı? Haziran 2023 il il litre fiyatlarına aman dikkat! 

Benzin, motorin, LPG litre fiyatları gün gün sürücüler tarafından merak ediliyor. Araç sahipleri yeni zam ya da indirim olup olmadığını araştırıyor. İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Benzin, motorin, LPG'de son dakika Nisan şoku! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Sürücüler il il benzin, motorin, LPG fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması Haberi

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması

Türkiye’de kalabalık nüfusu ve plansız yapılaşması sebebiyle, küresel ısınmanın olumsuz sonuçlarından en fazla etkilenen İstanbul, İzmir gibi metropol şehirler bir taraftan kuraklık, bir yandan ani yağışların getirdiği sel felaketleri ile mücadele ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, yeni imar yönetmeliğinde yağmur sularının depolanmasına ilişkin getirdiği zorunluluk, söz konusu sorunlara çözüm getirmekle beraber, megakentler de çevre dostu yeşil dönüşüm konusunda önemli bir adım da atıyor.

Şebekenin yükü yüzde 20 azalacak

Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, megakentler açısından gereken çözümlerin, kaynakların daha verimli kullanılmasına yönelik ‘yeşil standartlardan’ geçtiğini dile getirdi. Bunlardan birinin etkin bina yağmur suyu yönetimi olduğuna değinen Emre Ilıcalı, sadece yağmur suyunu yöneterek, şebekenin yükünün yaklaşık yüzde 20, şebeke suyu tüketiminin de yaklaşık yüzde 30 azaltılabileceğini söyledi.

Küçük ölçekli projeler de bu...