08 / 05 / 2024

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat CEO’su Şevki Akyadın, Karayiplerde yatırım yapanların mülklerini buradaki yerel işletmelere kiraladıklarını, işletmelerin satın alma bedeli üzerinden yıllık yüzde 6 ile 7 oranında ödeme yaptığını söylüyor..

Gayrimenkulde Avrupa'nın Cazibe Merkezi; Portekiz!

Portekiz'de oturma izni, gayrimenkul alımı ve vatandaşlık işlemleri konusunda danışmanlık hizmeti sunan Yeni Bir Hayat CEO’su Şevki Akaydın, Portekiz'in cazip yatırım alanlarının başında gelmesinin bir çok sebebi olduğunu söylüyor..

Gayrimenkul yatırımında yeni dünya trendleri!

Yeni Bir Hayat’ın kurucusu Şevki Akaydın yurt dışı projelerde çok cazip ödeme seçenekleri sunan yatırım programları ile ilgili bir rehber hazırladı. Peki 1 milyon Euro yatırımınızı nasıl değerlendirebilirsiniz?

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Taksim 360 projesi, Beyoğlu'na yeni bir soluk getirecek!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projeleri Beyoğlu'nda hayat buluyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Taksim 360 projesi tamamlandığında Beyoğlu'na yeni bir soluk ve zenginlik getirecek" dedi.

Emporia İstanbul yeni bir hayat vaat ediyor!

Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor.

1937 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratacak!

1937 yılında Şirketi Hayriye, Boğaziçi'ni canlandırmak faaliyete geçmeye karar vermiş. Şirket, imar faaliyetini ihtiva eden yeni bir planla Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratmak için teşebbüslerde bulunacakmış.

Maltepe yeni bir kültür merkezine kavuşuyor!

Maltepe yeni bir kültür merkezine kavuşuyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yılbaşı öncesi Maltepe'li muhtarlarla Küçükyalı Evlendirme Dairesinde buluştu. Kılıç, 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgi verdi

Ortofoto Projesi'nde vatandaşlar için yeni bir uygulama daha!

Bakan İdris Güllüce, “Bu çalışmalar, ülkemizdeki yatırım yer seçimlerinin daha hızlı ve sağlıklı yapılmasını sağlayarak, yatırım sürecinin kısalmasına katkıda bulunacak. Bakanlıktan vatandaşlar için yeni bir uygulama daha...

1975 yılında Yerebatan Sarnıcı büyüklüğünde yeni bir sarnıç bulunmuş!

1975 yılında Topkapı Sarayı ile eski Defterdarlık binası arasında, Yerebatan Sarnıcı büyüklüğünde yeni bir sarnıç bulunmuş. Sarnıcın içi bir metreden fazla toprakla doluymuş, temizlenmesinin pahalıya çıkacağından tekrardan kapatılmış.

Manas Evleri sektöre yeni bir anlayış getirdi!

Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, Manas Evleri'yle sektöre yeni bir anlayış getirdi. Manas Evleri, Gün-Er İnşaat'ın 20 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.

Milimetrik Prefabrik sektöre yeni bir soluk getirecek!

Betonarme prefabrik yapı elemanları üretimi üzerine bu yılın mayıs ayında faaliyetlerine başlayan Milimetrik Prefabrik, sektöre yeni bir soluk getirme, kalite çıtasını yükseltme ve sektörde standartları belirleyen bir firma olma hedefiyle çalışıyor.

Ahmet Emin Yılmaz: Yeni bir Osmangazi doğuyor!

Boş alanlarda yeni bir kent kurmak elbette kolay. Çükü planlama yapabilme rahatlığı var. Nitekim Nilüfer böyle bir avantajla yeni Bursa olarak planlandı ve plan doğrultusunda gelişti. Bugün herkesin yaşamak istediği modern kenti oldu.

Yeni bir Şirince doğuyor!

Yeni bir Şirince doğuyor. Doğançay sakinlerinin 30 yıldır beklediği uygulama ile vatandaşın tapulu malı imar parseli haline gelecek. İmar parseli 2 kat olmak üzere ruhsatlı olarak yapılaşabilecek

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Asansör teknolojisinde yeni bir döneme giriliyor!

161 yıllık asansör teknolojisinde yeni bir döneme giriliyor. Halen üzerinde çalışılan projelerin hayata geçmesiyle asansörler manyetik raylar üzerinde hareket ederken sadece yukarı aşağı değil sağa ve sola da gidebilir hale gelecek

Yeni Bir Hayat Haberi

Yeni Bir Hayat

Kaostan uzak ve eşsiz doğal güzelliğe sahip Karayiplere yatırım yapanlar yılda yüzde 7 ile 8 oranında kar ediyor.

Karayiplerdeki gayrimenkul yatırımlarının nasıl değerlendirildiğini şahıslara yönelik global yatırım planlaması alanında hizmet veren ve yurtdışı merkezli bir çok projenin Türkiye temsilciliğini yapan Yeni Bir Hayat CEO’su Şevki Akyadın’a sorduk; Akaydın gayrimenkul projelerinin gelir modellerine ilişkin şunları paylaştı. 

“Karayiplerde yatırım yapanlar genel olarak turistlerin yoğun olduğu yüksek sezonda 2 hafta, yılın nispeten daha sakin olduğu dönemlerinde 2 hafta olmak üzere toplamda 4 hafta Karayiplerde tatil yapıyorlar. Yılın 11 ayı ise mülklerini buradaki yerel işletmelere kiralıyorlar. İşletmeler de mülk sahiplerine, satın alma bedeli üzerinden yıllık yüzde 6 ile 7 oranında ödeme yapıyor”.

Bu işletmelerin dünyaca ünlü zincir otellere ait olduğuna ve hükümet tarafından onaylanan...