22 / 05 / 2024

Yeni bir otel markası Canopy by Hilton

Yeni bir otel markası Canopy by Hilton

Hilton Worldwide, günümüzde iş veya tatil amacıyla seyahat edenlerin yaşam tarzı segmenti anlayışını değiştirecek yeni otel markası Canopy by Hilton'u tanıttı. Tanıtım toplantısında Hilton Worldwide Luxury açıklamalarda bulundu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Alachaty Turizm'den Çeşme'ye yeni otel!

Alachaty Turizm Anonim Şirketi İzmir Çeşme'de 30 milyon 600 bin TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Doğuş Grubu'ndan Maslak'a yeni otel!

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki Bankalar Caddesi'ndeki gökdeleninin yıkımı tamamlanmak üzere. Grup yıkımı süren gökdelenin yerine yeni bir otel inşa etmeyi planlıyor. Otelin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Meram'da yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacak!

Şehrin yöneticileriyle Augustus Otel'de yapılan istişare toplantısında bir araya gelen Meram Belediye Başkan Fatma Toru, yeni bir sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yeni bir otel markası: Canopy by Hilton!

Hilton Worldwide, günümüzde iş veya tatil amacıyla seyahat edenlerin yaşam tarzı segmenti anlayışını değiştirecek yeni otel markası Canopy by Hilton'u tanıttı. Tanıtım toplantısında Hilton Worldwide Luxury açıklamalarda bulundu.

Ferko İnşaat Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor!

Ferko İnşaat, Ilgaz Dağı'ndaki yeni otel projesinin inşaatına başlıyor. Otelin Mayıs 2015'te tamamlaması planlanıyor.Ilgaz Dağı'nda Ilgaz Mountain Resort ile hizmet veren Ferko İnşaat, yeni bir otel yatırımı için start verdi.

Labris Otel Cunda'ya yeni bir soluk getirdi!

Cunda'da açılan Labris Otel, yerel mimarinin bütün özelliklerini taşıyor. Hasan ve Lebriz Soycan'ın sahibi olduğu otel, yemekleriyle de Cunda'ya yeni bir soluk getirdi. Otelin mutfağında dünya lezzetleri yer alıyor.

Bayraklı yeni bir parka daha kavuşuyor!

Bayraklı, Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki teras parkın ardından yeni bir parka daha kavuşacak. Körfez Evleri bölgesinde belediye tarafından yapımına başlanan park, İzmir manzarasıyla dikkat çekecek.

Yeni bir otel markası Canopy by Hilton Haberi

Yeni bir otel markası Canopy by Hilton

Hilton Worldwide, günümüzde iş veya tatil amacıyla seyahat edenlerin yaşam tarzı segmenti anlayışını değiştirecek yeni otel markası Canopy by Hilton'u tanıttı. 


Tanıtım toplantısında konuşan Hilton Worldwide Luxury & Lifestyle Global Başkanı John T.A. Vanderslice, "Canopy, basit ve konukların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunan, rahat odalara sahip, misafirlerine kendini iyi hissettiren ve enerji veren civardaki yeni otel" dedi. Dünyadaki önemli şehirler ve gelecek vaat eden ikincil pazarlarda yeni inşa edilen binalar ve dönüşüm projeleriyle büyümeye devam edecek olan Canopy by Hilton markası altındaki otellerin 2015 yılında kapılarını açması...