10 / 05 / 2024

yeni bmw 7 serisi fiyatı

yeni bmw 7 serisi fiyatı

BMW, kurulduğu günden bu yana ürettiği en lüks otomobili 7 serisinin tasarımını ve teknik özelliklerini güncelledi. Alman devinin son tasarımı bazı otomobilseverler tarafından Uzak Doğu ve Kore aracın ilk bakışta andırdığı yorumları yapmasına neden oldu.

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Deprem bilimci Ahmet Ercan'dan 7 ile yeni uyarı: 7.5 şiddetinde sallanacak! Kütahya ve Konya'ya dikkat!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 7 şehir ile ilgili deprem beklentilerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Lüks ve Konfor tek bünyede ortaya çıktı! Premium elektrikli sedan arayanlar BMW İ7 tam size göre! 

i7'nin tek bir şarjla 300 millik bir menzile sahip ki bu büyük bir lüks sedan için etkileyicidir. Bu, yeniden şarj etmek için durmanıza gerek kalmadan daha uzun mesafeler sürebileceğiniz anlamına gelir. Peki BMW İ7 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

BMW 7 Nisan ayında zamlandı mı? İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 7 serisinin en büyük özelliği, üstün teknolojik özellikleri ve lüks tasarımı ile premium otomobil segmentindeki rakipleri arasından sıyrılmış bir araç olmasıdır. Bu özellikleri sayesinde, BMW 7 serisi sürücülerine yüksek performans, konfor, ve güvenlik sunmaktadır.

Mükemmel koruma sahibi BMW 2 serisine Nisan zammı oldu mu? İşte 08 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 2 Serisi Coupe için bir ilk olan 12,3" Dijital Gösterge Grubu ve 14,9" Merkezi Bilgi Ekranına sahip yeni BMW Kavisli Ekran sayesinde BMW'nizle etkileşim kurmak artık  her zamankinden daha kolay. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir

Gecenizi gündüze çeviren BMW 7 Mart fiyatları merak ediliyor! 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bu çok etkileyici bir yönetici aracı olan BMW 7 Serisi hala piyasanın en çok rağbet edilen araçları arasında. Güçlü motoru ve teknik detaylarıyla BMW 7 kullanıcısına harikalar sunuyor. İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

yeni bmw 7 serisi fiyatı Haberi

yeni bmw 7 serisi fiyatı

Yeni BMW 7 Serisi, lüks ve konforu sadece aracın arka tarafında seyahat edecekler için değil sürücü tarafı için de mümkün kılmış durumda. Yeni BMW 7 Serisi iki adet benzinli model bir adet de elektrikli model ile çıkacak. Öte yandan markanın son yıllarda almış olduğu bazı tasarım kararları bu modelde de devam ettiği için her ne kadar rüya gibi bir iç tasarıma sahip olsa da bu araç, BMW hayranlarında hayal kırıklığı yarattı

Son yıllarda olduğu gibi bu modelinde de alışılmışın dışında, bazı kişilerin tabiriyle 'devasa' ızgaralara sahip olan bu araç iddialara göre Türkiye'de;

740i, 6 silindirli 3.0 litrelik modeli ile 380 beygir güç

760i xDrive, 8 silindirli 4.4 litrelik modeli ile 543 beygir güç

Elektrikli i7, çift motorlu 540 beygir güç ve 745nm...