04 / 05 / 2024

Yeni Camii Parkı

Yeni Camii Parkı

Rüstem Paşa mahallesinde yer alan ve tarihi yarım adanın yoğun bölgelerinden olan alanda sert zemin ağırlıklı bir düzenleme yapılması planlanıyor

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Eminönü Yeni Camii'nin restorasyonu 2 yıldır tamamlanamadı!

İstanbul'un 355 yıldır simgeleri arasında bulunan Eminönü'ndeki Yeni Camii'nin restorasyon çalışmaları iki yıldır tamamlanmayı bekliyor. 

Tarihi Yarımada'da yeni imar planı değişikliğine onay!

Tarihi Yarımada'ya yeni bir park kazandıracak imar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Meclisi tarafından kabul edildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi!

Ön talep alımları başlayan Kuzey Yakası Ticarileri İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde yeni Şehir Parkı'nın içerisinde inşa edilecek. Kuzey Yakası Ticarileri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzey Yakası Ticarileri satış ofisi!

Başakşehir Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde Emlak Konut'un hayata geçireceği Kuzey Yakası Ticarileri projesinde detaylar henüz netleşmedi.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Yeni Camii Parkı Haberi

Yeni Camii Parkı



Park, Yeni Cami panoramasına sahip, Mısır Çarşısı'nın ön bahçesi niteliğinde ve Çiçek Pazarı ile komşu olacak şekilde belirlenen konsept tasarım kriterleri ile projelendirildi. Projede yaklaşık olarak 350 metrekarelik yeşil alanın bulunması...