02 / 05 / 2024

Yeni Çamlıca tapu sorunu

Yeni Çamlıca tapu sorunu

AK Partili Meclis Üyesi İsmail Levent, vatandaştan gelen mektubu okuyup belediyeye kırmızı kart gösterirken, Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise, “İBB planları çıkarsın, 2 ayda bu sorunu çözeceğim” dedi.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Çamlıca'ya 1.230 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için ÇED süreci başladı. Projede 1.230 konut ve 40 adet ticari alan yer alacak. İşte detaylar...

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti 1.8 milyar TL!

Çamlıca Camisi’ne metro yapılabilmesi için saatte 32 bin yolcuya ihtiyaç olduğu halde 3 binde kalan, projeyi israf sebebiyle İBB’nin iptal ettiği ortaya çıktı. Proje yeni haliyle, 192 milyon Euro'ya yani yaklaşık 1.8 milyar TL'ye mal olacak.

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca Camii'ne 220 metrelik Fetih Suresi!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Çamlıca Camii'nde yeni bir rekora imza atıldı. Cami için 220 metre boyunca Fetih Suresi hazırlandı.

Yeni Çamlıca tapu sorunu Haberi

Yeni Çamlıca tapu sorunu

 Ataşehir Belediye Meclisi son zamanların en hararetli ve gerilimli oturumuna ev sahipliği yaptı. Uzun yıllardır bir türlü çözülemeyen Yeni Çamlıca’daki tapu sorunu meclisteki gündeme damgası vurdu. Kırmızı kartların havada uçuştuğu oturumda, bir vatandaşın tapu sorunu ile yazdığı mektubun okunması ise gerilimi tırmandırdı.

Vatandaşın mektubu ortama buz kestirdi!

Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata’nın başkanlığında toplanan mecliste gündem maddelerinden çok Yeni Çamlıca’nın tapu sorunu konuşuldu. Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi İsmail Levent kürsüye çıkarak, Yeni Çamlıca’daki tapu sorunu ile ilgili bir vatandaşın mektubunu okudu. Mektuba atıfta bulunan Levent, Ataşehir Belediyesi’nin bu bölgedeki tapu sorununu çözmek istemediğini iddia etti.


Ataşehir Belediyesi’ne kırmızı kart!

“Belediye istese bu sorunu 6 ayda çözer” diyen Levent, “Yeni Çamlıca ne yazık ki yok sayılıyor. AK Parti grubu...