29 / 04 / 2024

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...



A'la Çamlıca 2 projesi, İstanbul'un en değerli bölgeleri arasında yer alan Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İlk Yapı imzası taşıyan A'la Çamlıca 2 projesi yatay mimari anlayışıyla yükseliyor. 

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı A'la Çamlıca 2 projesi 6 blok olarak yükseliyor. 70 adet konutun yer aldığı A'la Çamlıca 2 projesinde lansman dönemine özel olarak bazı fırsatlar da sunuluyor.

A la Çamlıca 2 de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor. 

Peki A'la Çamlıca 2 projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? A'la Çamlıca 2 projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? 

A la Çamlıca 2 de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 15 milyon 553 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde lansman dönemine özel olarak yüzde 12 indirim yapılan proje için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 65'lik kısım 12 ayda ödenebiliyor. 

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen A'la Çamlıca 2 projesinin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projenin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 

Web: https://www.alacamlica2.com/

 

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!


Geri Dön