04 / 05 / 2024

yeni çanakkale valisi Hamza Erkal

yeni çanakkale valisi Hamza Erkal

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Yeni Çanakkale Valisi Hamza Erkal kimdir?

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ'den Çanakkale'nin o ilçesine 388 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale projesiyle 388 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

TOKİ Çanakkale projesi beklenen gün geliyor! O ilçeye tam tamına 509 yeni ve ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çanakkale projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

yeni çanakkale valisi Hamza Erkal Haberi

yeni çanakkale valisi Hamza Erkal

Hamza Erkal kimdir?

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Hamza Erkal kimdir?


Hamza Erkal, 15.11.1968 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Reyhanlıda, Lise öğrenimini İskenderun Lisesinde tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 4 yıllık eğitim dönemi sonunda 1990 yılında mezun oldu. 


Daha sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Bölümünde mastır yaparken Kaymakamlık sınavını kazanıp, Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Düzce ve Bakırköy Kaymakam Refikliği Stajını tamamlayarak,Yabancı dil eğitimi için 1 Yıllık süre ile İngiltere Oxford ve Bornemonthe şehirlerinde bulundu.

Daha sonra Mülkiye Müfettişi refakatinde Gaziantep ve İlçelerinde 45 günlük teftiş stajını tamamladı, Akabinde Aksaray ili...