03 / 05 / 2024

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı kim oldu

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı kim oldu

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yeni hükümet kabinesini sundu. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devir teslim töreni bugün gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devir teslim töreni 26 Aralık 2013 tarihinde bugün saat 13.00’ da Bakanlık binası makam katında gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına İdris Güllüce getirildi...

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan korunan alanların imara açıldığı iddiasına yalanlama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, koruma altındaki doğal alanların yapılaşmaya açıldığıyla ilgili haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakanlık, haberlerin asılsız olduğunu belirtti ve 'Yeni düzenlemelere göre doğal sit alanları'nı açıkladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Çevre ve Şehirciliğin yeni yol haritası!

2023 yılının çevre ve şehircilik vizyonunun masaya yatırıldığı "2023'e Doğru Türkiye'de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı"nda mevcut durum analizi yapıldı, yol haritası belirlendi. 

Yeni çevre düzeni planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile “Çevre Düzeni Planı” tanımı değiştirildi. Peki, yeni çevre düzeni planı nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sisteminin ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirildi. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sisteminin ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu.

Çevre ve Şehircilik'in Diyarbakır’daki konutları kurayla satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu’daki 637 adet konut kura ile satışa çıktı. Fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor..

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı kim oldu Haberi

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı kim oldu

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık'tan Ahmet Davutoğlu'nun ayrılmasından sonra düzenlenen AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'yle Genel Başkan seçilen Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu listesini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a sunmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti.


Yıldırım,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yeni hükümet kabinesini sundu. Kabinenin onaylanmasının ardından kameralar karşısına geçen Yıldırım yeni kabineyi açıkladı.


65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi!



İşte 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti

Başbakan: Binali Yıldırım

Başbakan Yardımcısı: Nurettin Cannikli

Başbakan Yardımcısı: Mehmet Şimşek

Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş

Başbakan Yardımcısı: Yıldırım Türkeş

Başbakan Yardımcısı: Veysi Kaynak

Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Fatma Betül Sayan Kaya

Avrupa Birliği Bakanı: Ömer Çelik

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Faruk Özlü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Süleyman Soylu

Çevre ve Şehircilik Bakanı: Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu

Ekonomi Bakanı: Nihat Zeybekçi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Berat...