29 / 04 / 2024

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi.Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek." dedi.

Özen Kuzu ve Şemsettin Aydın, Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti!

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım yeni Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği isim Mehmet Özhaseki oldu.Gayrimenkul sektörü temsilcileri, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak açıklanan Özhaseki’yi tebrik etti.

Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut!

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut olacak. Konut hesabı açana yüzde 15 kamu desteği verilecek, emekliler de 250 lira taksitle ev alacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devir teslim töreni bugün gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devir teslim töreni 26 Aralık 2013 tarihinde bugün saat 13.00’ da Bakanlık binası makam katında gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına İdris Güllüce getirildi...

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan korunan alanların imara açıldığı iddiasına yalanlama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, koruma altındaki doğal alanların yapılaşmaya açıldığıyla ilgili haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakanlık, haberlerin asılsız olduğunu belirtti ve 'Yeni düzenlemelere göre doğal sit alanları'nı açıkladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Uzungöl için yeni plan!

Türkiye'nin doğa turizmindeki en önemli merkezleri arasında yer alan Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırladı.

Çevre ve Şehirciliğin yeni yol haritası!

2023 yılının çevre ve şehircilik vizyonunun masaya yatırıldığı "2023'e Doğru Türkiye'de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı"nda mevcut durum analizi yapıldı, yol haritası belirlendi. 

Yeni çevre düzeni planı nedir?

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile “Çevre Düzeni Planı” tanımı değiştirildi. Peki, yeni çevre düzeni planı nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sisteminin ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirildi. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kimdir?

Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sisteminin ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu.

Çevre ve Şehircilik'in Diyarbakır’daki konutları kurayla satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu’daki 637 adet konut kura ile satışa çıktı. Fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor..

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Haberi

yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi." dedi. 


Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapacak olan Özhaseki, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilere değerlendirmede bulundu. 


Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi. Çünkü buradaki bakanlıklara yüzlerce insan gelip oturmuştur, sonra da görevi bitince dönüp gitmiştir. Akılda kalanlar herhalde hayırlı iş yapanlar, iyi eser bırakanlar, dua alanlardır. Bir taraftan da ufak tefek de olsa beddua alanlar da çıkmıştır. Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek. Onun için dua ediyorum." ifadelerini kullandı.  


Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı...