08 / 05 / 2024

yeni cumhurbaşkanlığı binası

yeni cumhurbaşkanlığı binası

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından önce isimleri belirlenen ve Ankara Valiliği tarafından onaylanan Beştepe Mahallesi'ndeki Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası'nın etrafındaki bulvar ve caddelerin isimlendirme levhaları takıldı...

CHP'den yeni Cumhurbaşkanlığı binası için araştırma istemi!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve de 20 milletvekili, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi üzerine inşa edilen yeni Cumhurbaşkanlığı binası için Meclis Araştırması açılmasını istedi.

Yeni Cumhurbaşkanlığı binasına iskan izni çıktı!

Söğütözü'nde Başbakanlık olarak yapımına başlanan, ardından Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilen bina için TOKİ tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan iskan ruhsatı başvurusu sonuçlandırıldı. Başvuruyu değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim’de açılıyor!

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın binasının inşaatı tamamlandı. “Bitmeyen Senfoni” olarak adlandırılan projede ilk konser 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası 29 Ekim'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın dünya standartlarındaki yeni senfoni binası 29 Ekim'de açılacak...

yeni cumhurbaşkanlığı binası Haberi

yeni cumhurbaşkanlığı binası


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından önce isimleri belirlenen ve Ankara Valiliği tarafından onaylanan Beştepe Mahallesi'ndeki Yeni Cumhurbaşkanlığı Binası'nın etrafındaki bulvar ve caddelerin isimlendirme levhaları takıldı.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nde daha önce alınan karar çerçevesinde, Yenimahalle İlçesi Beştepe, Emniyet ve Gazi Mahalleleri ile Etimesgut İlçesi Bahçekapı Mahallesi sınırlarından geçen ve yol bütünlüğünün sağlanması amacıyla 11. Sokak ile birleştirilen “Alparslan Türkeş Caddesi” ile Cumhurbaşkanlığı Binası çevresinde yeni açılan “Cumhurbaşkanlığı Bulvarı”, “Cumhurbaşkanlığı Caddesi” ve “Yeni Çiftlik Caddesi”nin levhaları Fen İşleri Daire Başkanlığı, Numarataj Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerlerine takıldı. 

Meclis toplantısında, ismi Zübeyde Hanım Caddesi olarak değiştirilen eski Mertler Sokağa da yeni ismi olan "Zübeyde Hanım Caddesi" isim tabelası monte edildi.



Ankara Büyükşehir...