02 / 05 / 2024

Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu

Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Konya Ereğli 334 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Konya İli, Ereğli İlçesi, Orhaniye Mahallesi'nde 334 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Konya Ereğli'ye 334 adet yeni konut!

TOKİ, Konya Ereğli'de yeni proje yapacak. 334 adet yeni konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet caminin yer alacağı projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu Haberi

Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu

Yapı ve hizmet kalitesi itibariyle yeni ceza evi uluslararası standartlara göre inşa edildi. Sosyal ve kültürel imkanları ile dikkat çeken ceza evi içerisinde uluslararası standartlarda kapalı spor salonu, halı saha ve sinema bulunuyor. İlerleyen dönemlerde sosyal ve kültürel faaliyetlere hız verilecek olan yeni ceza evinde mahkumların kurs alabilmeleri için sekiz adet derslik mevcut. Tutuklu ve hükümlülerin cezalarını çekerken aynı zamanda meslek öğrenebilecekleri kursların açılması beklenen ceza evinde bahar ayı ile birlikte ağaçlandırma çalışmalarına da hız verilmesi planlanıyor.

Hizmet ömrünü tamamlayan eski açık ceza evinde ise üretim alanı olarak faaliyet gösterecek olup yonca, fiğ ve mısır üretimi gerçekleştirilecek. 



Çumra...