18 / 05 / 2024

yeni evlere teknik destek

yeni evlere teknik destek

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak evlerin, depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimarisini taşıması amacıyla Efeler Belediyesi, vatandaşa mimari ve teknik destek verecek.

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Motoru ödüllü yeni Ford EcoSport! Ford EcoSport 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Ford’un yeni SUV araçlarından EcoSport modeli hassas manevra kabiliyeti yolcularına sunduğu konfor ve teknik özellikleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Ekim 2022 itibariyle son model Ford EcoSport fiyatları da belli oldu.

Yeni XIAOMI RedMi Note 11R tanıtıldı: Satış fiyatı belli oldu!

Xiaomi markası merakla beklenen akıllı telefon modeli yeni Redmi Note 11R'yi tanıttı. Yeni cihazın teknik özellikleri ve satış fiyatı da belli oldu.

Mondial’ın en yeni ‘şehirli’modeli Fury 110i ile tanışın! İşte Mondial 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Mondial Scooter yeni modeli Fury 110i modelini satışa sundu. Peki Mondial’ın en yeni şehirlisi Furry’nin teknik özellikleri ve fiyatı nasıl? İşte yanıtı

Borcu olan milyonlara Bakanlıktan müjde! Yeni icra düzenlemesiyle bu tutara kadar olan dosyalar icradan düşecek!

Adalet, Hazine ve Maliye, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının bir ay süresince teknik çalışmasını sürdürdüğü yeni icra düzenlemesinin yasalaşmasıyla yaklaşık 9 milyon icra dosyasının tasfiye olması sağlanacak...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Konut sektöründe kredi düzenlemesi üretimi değiştirecek! Yeni projeler orta ve alt gelire yönelecek!

Son düzenlemeyle fiyatı 10 milyon TL'yi geçen evlere kredi sağlanmazken, fiyatı 2 milyondan düşük olan dairelere sağlanan destek yüzde 90'a yükseltildi. Peki sektör temsilcileri konut sektörüyle ilgili neler diyor? Konut sektörünü yeni düzenleme ile birlikte neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Toyota'nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Toyota Alman rakiplerine göre bir hayli geride kaldığı SUV segmentinde 'Ben de varım' demek için yeni modeli Yaris Cross Hybrid'i pazara sürdü. Atası olan aracın büyütülmüş versiyonu da denebilecek aracın teknik özellikleri ve fiyat listesi de açıklandı. İşte 22 Haziran fiyat listesi..

Citroen C5 Aircross SUV tasarımı ve teknik özellikleriyle yenilendi! İşte detaylar

Yeni Citroen C5 Aircross Türkiye yollarına çıkmak için gün sayarken, yeni model, efsane Citroen modellerinin üretildiği Rennes fabrikasında bantlardan inmeye başladı. Aracın teknik özellikleriyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar..

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Volkswagen fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni T-Roc'un fiyatı şaşırttı! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle araba alacak kişileri cezbediyor. Yeni T-Roc'un Nisan 2022 fyatları belli oldu. İşte Volkswagen Yeni T-Roc 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Trabzon'da 446 riskli yapı tespit edildi!

Karadeniz bölgesinde 1950 riskli yapı tespit edildi. Trabzon'da da 46 riskli yapı olduğu belirlendi. Bölgede riskli binalarda yaşayan 2 bini aşkın ailenin, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni evlere taşınması planlanıyor. Ancak aileler hala riskli binalarda yaşamaya devam ediyor.

yeni evlere teknik destek Haberi

yeni evlere teknik destek

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak evlerin, depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimarisini taşıması amacıyla Efeler Belediyesi, vatandaşa teknik destek verecek. Halkın kaliteli bir yaşam sürmesi için yeniliklere açık olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mesut Özakcan. "Yeni ev yapmak isteyen vatandaşlarımız, ev yapacakları parsellere uygun projeleri seçip Efeler Belediyesi'nden mimari, elektrik ve sıhhi tesisat projeleri desteği alabilecek. Bu profesyonel hizmetle depreme dayanıklı evler yapılacak ve yapılaşma kalitesi de artmış olacak. 


Ayrıntılı...