27 / 04 / 2024

Toyota'nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Toyota'nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Toyota Alman rakiplerine göre bir hayli geride kaldığı SUV segmentinde 'Ben de varım' demek için yeni modeli Yaris Cross Hybrid'i pazara sürdü. Atası olan aracın büyütülmüş versiyonu da denebilecek aracın teknik özellikleri ve fiyat listesi de açıklandı. İşte 22 Haziran fiyat listesi..



Japon otomobil üreticisi Toyota'nın B segmentinde 24 yıl önce piyasaya sürdüğü Yaris, piyasada ilginin SUV segmentine kayması nedeniyle büyümeye karar verdi. Toyota hali hazırda SUV segmentinde Türkiye'de RAV4, CH-R ve Land Cruiser modelleriyle yarışta olsa da 2.0 motorlu RAV4'ün, vergi dilimine girmesi Land Cruiser'ın da hacimli 2.8 litrelik dizel motoruyla yine vergi diliminde fiyatının katlanması markanın elinin zayıf kalmasına neden oluyordu.

Bu segmentte Alman ve Fransız rakiplerinin güçlü modelleri karşısında varlık gösteremeyen Toyota, şimdi oyuna Yaris Cross Hybrid'i sokmaya karar verdi.

Peki Toyota Yaris Cross nasıl bir araç, alınabilir mi, gerçekten SUV mu yoksa Fiat Egea Cross, Daica Sandero gibi modellerin arasında mı konumlanıyor?

Toyota nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Gelin detaylara daha yakından bakalım...

 


Geri Dön