10 / 05 / 2024

Toyota'nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Toyota'nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Toyota Alman rakiplerine göre bir hayli geride kaldığı SUV segmentinde 'Ben de varım' demek için yeni modeli Yaris Cross Hybrid'i pazara sürdü. Atası olan aracın büyütülmüş versiyonu da denebilecek aracın teknik özellikleri ve fiyat listesi de açıklandı. İşte 22 Haziran fiyat listesi..



İKİ MOTOR SEÇENEĞİNE SAHİP DONANIM YELPAZESİ DE GENİŞ

Toyota’nın yeni SUV’u Yaris Cross, Türkiye’de 1,5 litre benzinli ve 1,5 litre hibrit olmak üzere iki motor seçeneğiyle satışa sunuldu. Benzinli versiyonlar Dream, Dream X-Pack, Flame X-Pack; hibrit versiyonlar ise Dream, Dream X-Pack, Flame X-Pack ve Passion X-Pack donanım seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Tüm versiyonlarda zengin donanımlarıyla öne çıkan Yaris Cross modelinde, 8 inç Toyota Touch 2 multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Andriod Auto akıllı telefon entegrasyonları, 7 inç renkli TFT sürücü gösterge ekranı, kablosuz şarj ünitesi, geri görüş kamerası ve elektronik park freni standart olarak sunuluyor.

Toyota nın yeni SUV modeli Yaris Cross Hybrid satışa çıktı! 22 Haziran fiyat listesi

Bununla birlikte versiyona göre 10 inç ön cama yansıtmalı renkli gösterge ekranı, kör nokta uyarı sistemi, çift bölgeli otomatik klima, sürücü ve ön yolcu koltuk ısıtma özelliği ve ambiyans aydınlatma da araçlarda yer alan özellikler arasında bulunuyor.

Yaris Cross teknolojik özelliklerinin yanı sıra yolculuklarda da hayatı kolaylaştıracak özelliklerle geldi. Yaris Cross’un akıllı mühendisliği ve iç yerleşimi sayesinde, 397 litre ile sınıfında rekabetçi bir bagaj hacmi sunuluyor. Arka koltuklar katlandığında ise, bagaj hacmi 1097 litreye kadar çıkıyor. Katlanan koltuklarla birlikte çift katlı ve çift taraflı bagaj tabanı pratikliği daha da artırıyor.


Geri Dön