29 / 04 / 2024

Volkswagen fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni T-Roc'un fiyatı şaşırttı! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni T-Roc'un fiyatı şaşırttı! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle araba alacak kişileri cezbediyor. Yeni T-Roc'un Nisan 2022 fyatları belli oldu. İşte Volkswagen Yeni T-Roc 6 Nisan 2022 fiyat listesi...



En şık ve stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alan Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon dizaynı ile ön plana çıkan Volkswagen Yeni T-Roc, üstün IQ.LIGHT – LED Matrix farlarıyla her şartta daha iyi bir görüş ve sürüş imkanı sunuyor. Tamamıyla yenilenmiş iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Yeni T-Roc, iç tasarımındaki krom ve parlak siyah yüzeylerle kaliteyi yükseltiyor. 

Volkswagen fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni T-Roc un fiyatı şaşırttı! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc, direksiyonunun arkasında kalan 8” Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit” ve 10,25” Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro” ekranıyla kişiselleştirme imkanı sunuyor. Panoramik açılır cam tavanıyla gün ışığını ve temiz havayı otomobilin içine dolduran Yeni T-Roc, UV filtreli renkli cam ve yüksek kaliteli gölgeliğiyle iç mekan sıcaklığının kolayca ayarlanması fırsatı veriyor. 

Peki Volkswagen Yeni T-Roc Nisan 2022 fiyatları ne kadar oldu? İşte Volkswagen Yeni T-Roc 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

 


Geri Dön