28 / 04 / 2024

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, aerodinamik tarzı, sınıfında lider motor ve fren performansı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kia Bongo; yeterli yük kapasitesi, aerodinamik tarzı, sınıfında lider motor ve fren performansı ve sürücüye yönelik ayrıntılara gösterilen özen ile pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Kia Bango, diğer ticari araçlara göz önüne alındığında; daha geniş, daha hızlı, daha uzun yani kısaca Kia Bongo her yönüyle diğer ticari araçlardan üstün!

Kia Bongo fiyatları ne kadar? En ucuz Kia Bongo! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...Kia Bongo, yuvarlak kenarlı kasa kapaklarıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Köşeli tasarımlara göre daha kolay yükleme ve boşaltma yapılmasına olanak sağlar ayrıca daha dayanıklıdır. Deri koltukları ile en konforlu alanı sunan Kia Bongo, 90 derece ve 180 derece açılabilen arka kasa kapağına sahip. Kia Bango'nun dış tasarımı tamamen temel ihtiyaçlar baz alınarak tasarlandı! 

Kia Bango'nun torpido Gözü 11,13 litre toplam hacmiyle küçük eşyalar için kolaylık sağlayan depolama çözümleri sunuyor. Kia Bango, Immobilizer anahtara, elektrikli ön camlara ve koltuk arası konsola sahip. 


Geri Dön